Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 17.00 lørdag i Largs Yacht Haven, 50 km fra Glasgow.
Instruktøren vil være der for at byde dig velkommen.
Følg op på sikkerhedsbriefingen.
Udarbejdelse af menuer, proviantering.
Afgang af båden.

Kurset slutter på samme sted lørdag kl. 9.00, båden er ryddet og rengjort.

Dag for dag program

Under dette ophold vil du perfektionere dine sejladsfærdigheder i et enestående sejlbassin med et utroligt landskab.

Du vil deltage i manøvrerne om bord ved at skiftevis at være på de forskellige poster (vende, drejning, hejse og justere sejlene, meteorologi, deltagelse i navigationsprogrammet og mellemlandinger). Livet om bord er tilrettelagt på daglig basis, så I deltager alle sammen i tilberedning af måltider, rengøring og oprydning af båden.
Du vil konsolidere din teoretiske og tekniske viden og forbedre dine sejladsfærdigheder under vejledning af din instruktør, som gerne vil dele sin passion og erfaring med dig. Du sejler i gennemsnit 8 timer om dagen (afhængigt af vejrforholdene), kun om dagen. Dit sejladsområde strækker sig fra Largs til Iona.

Skotland er et smukt og meget vildt land, et land med legender, kulturer og historier. Du vil aldrig blive træt af at opdage det, mens du sejler gennem Hebriderne. Hver dag er der højdepunkter, der krydrer sejltiden og livet om bord på yachten. Du kan udnytte de mange ankerpladser og stop til at slentre rundt på Castle Carrick, Tarbert, en lille traditionel landsby, Loch Aline med sine skovklædte kyster, Loch Teacuis, sælkolonien og øen Iona med sin storslåede lyserøde granitindretning. Du kan også udforske Crinan-kanalen i den vestlige del af Skotland, som er en sejlbar rute mellem Clyde og de indre Hebrider.
Afhængigt af programmet har du måske mulighed for at besøge Springbank-destilleriet i Campbeltown, et af de sidste tilbageværende destillerier, der fremstiller whisky på traditionel vis. Dette unikke og originale program i storslåede omgivelser vil efterlade dig med varige minder.

Opdagelsen af og bevidstheden om bevarelse af havmiljøet er nøglepunkterne i dette sejltur, men det er også et ægte menneskeligt og venligt eventyr, hvor manerer og deling er et.
Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt.
I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde tasker, der nemt kan gemmes væk om bord, og tag ikke en hård kuffert med.
Medbring sovepose og underlag, en pude (valgfrit), lukkede sko med skridsikre sko (tennissko), en lommelygte eller pandelampe, sejlhandsker, en vandflaske, varmt og let ekstra tøj, en oliefyrs- eller urjakke, oliefyrsbukser og -støvler, kasketter, hatte, solcreme og solbriller, dit eget personlige apotek med smertestillende, smertestillende og antiinflammatoriske midler. Medbring også havsæbe til vask, og glem ikke at medbringe badetøj.

Da vejrforholdene kan variere, er det tilrådeligt at forudse din uge ved at konsultere vejrudsigten, inden du tager af sted. Du bør derfor medbringe passende udstyr i tilfælde af regnvejr (vandtæt jakke, vandtætte bukser og støvler).

For måltider om bord: Du skal regne med et beløb på 20 €/dag, som du skal give til sejladsinstruktøren i begyndelsen af dit ophold.
På visse destinationer kan der være ekstra indgangsafgifter (omkostninger ≃ 15€/person).

Vores både fra 9 til 11 m er komfortable liveaboard-yachter.
De er valgt på grund af deres tekniske egenskaber og deres manøvredygtighed under alle forhold/situationer.
Det gør det til en sand fornøjelse at sejle og bo om bord.

Indvendig indretning
To eller tre dobbeltkahytter afhængigt af båden med opbevaringsplads
Et sanitetsområde med håndvask og toilet
En hyggelig salon
Et fuldt udstyret køkken
Et søkortbord

Hygiejne om bord
Alle havne er udstyret med brusere for sejlere. Det er tilrådeligt at bruge søsæbe for at sikre en bedre forvaltning af ferskvand om bord.

Forplejning

Der er mad til krydstogtet i begyndelsen af kurset.
Du bedes give 20 € pr. dag pr. person til skibets fond (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder), som du skal give til sejladsinstruktøren ved kursets begyndelse.

Inkluderet med rejsen

Tilrådighedsstillelse af båden
Tilsyn med sejladsen og træning i overensstemmelse med dit niveau
Indkvartering om bord på bådene
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Et uforglemmeligt og tidløst sejlkursus for at opleve Skotland!