Ankomst og afrejse

Velkomst søndag fra kl. 8.30. Ankomst skal ske senest kl. 9.00.
Det anbefales kraftigt at vælge muligheden for at ankomme dagen før.
Velkomst, morgenmad (8.30 til 10.00), uddeling af udstyr og forberedelse til uddannelsesforløbet.
Afgang i minibus til Passo San Pellegrino sidst på formiddagen, picnic undervejs. Overnatning på Flora Alpina hytten.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, beder vi dig kontakte sportsbyen (e-mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon), så vi kan give dig adgangskoden til indgangsdøren. Du finder så en kuvert med dit navn på og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Lørdag – Retur rejse til Argentière.
Opholdet slutter omkring kl. 15.

Dag for dag program

Mandag, afgang fra Passo San Pelegrino (1900m) til en stigning til Forca Rossa (2500m). Overgangen over denne pas giver dig mulighed for at begynde din rejse med en nedstigning til fods af den gigantiske sydvendte side af Marmolada. Slutningen på nedstigningen fører dig til landsbyen Malga Ciapella (1500m) hvor du tager en svævebane op til toppen af Marmolada på Punta Rocca (3200m). Herfra venter der dig en fantastisk nedstigning på gletcheren ned til Fedaia søen (2050m). Højdemeter: 600m op ; 2200m ned. Overnatning i Castiglioni hytten (2060m)

Tirsdag, en stor dag venter gruppen, med en rejse gennem Dolomitternes minerale verden og en spektakulær nedstigning mod Val Badia. For at vippe over i Val di Fodom, begynder dagen med en stigning til Porta Vescovo (2500m) eller Col De Paussa (2380m). Efter en smuk nedstigning mellem Dolomit klipper og lærketræsskove, fører en stolelift dig til Passo Pordoi og derefter lægger en spektakulær svævebane dig på toppen af Sas Pordoi (2950m).
Herfra giver en kort stigning mulighed for at nå Piz Boé (3150m) hvorfra en fantastisk nedstigning gennem Val di Mesdi giver mulighed for at nå Corvara (1600m). Gruppen tager en taxi til Passo Falzarego (2100m) og går op til hytten med en anden hvirvelig svævebane. Højdemeter: 650m op ; 2200m ned. Overnatning i Lagazuoi hytten (2750m)

Onsdag, med lidt stigning, fra hytten er der en smuk nedstigning på en nordvendt skråning, og 300m stigning for enten at nå Col de Locia eller Forcla di Lech. Fra disse 2 pas, venter der en fantastisk nedstigning i et meget vildt miljø, det af Fanes naturreservat. Afhængigt af gruppens niveau og sneforholdene er det muligt at bestige en ekstra pas hvorfra du også når Val de Fanes, slutningen på etappen.
En taxi giver mulighed for at nå Misurina ved foden af Tre Cime, via Cortina d’Ampezzo. Højdemeter: 300 til 700m op; 1700 til 2000m ned. Overnatning på hotel i Misurina (1750m) eller Antorno.

Torsdag, fra Antorno søen til Casin di San Lucano (2800m), tilbringer du en dag med off-piste ski med de Tre Cime i baggrunden. Højdemeter: 1000m op; 1000m ned. Overnatning på hotel i Misurina (1750m) eller Antorno.

Fredag, slutter du af med et brag med på programmet for denne sidste dag: en tur rundt om de Tre Cime og derefter nedstigning til Val Fiscalina og videre til Sesto Val Pusteria. Retur med taxi til Flora Alpina hytten.
Overnatning i Flora Alpina.

Dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængigt af tekniske eller organisatoriske krav, sikkerhedsforhold eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA’s ledere der har bemyndigelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau, samt deres formniveau.

Kontroller det nødvendige niveau for kurset nøje. Hvis du ikke har det nødvendige niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Informationer om overnatningssteder uden for sportsbyen, indkvarteringstjenester, komfort og mad er kun vejledende og er ikke kontraktlige.

Påkrævet udstyr

Randonnée ski, skistøvler, fæller og knive er ikke inkluderet. Du har mulighed for at vælge ‘randonnée skiudstyr’ muligheden samtidigt med registreringen til kurset.

Drikkeflaske (eller plastflaske) eller termo, personlig medicin, lommekniv, lille toilettaske, toiletpapir, lommepenge.

Kasket eller tørklæde, hue og pandebånd, kvalitets solbriller, kvalitets skimaske, åndbar tynd undertrøje, T-shirts, sweatshirt, fleece eller tyk sweater, goretex type regnjakke, goretex type bukser, leggings eller joggingbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vante. Solskærmscreme og læbepomade.

Find et kompromis mellem ski- og bjergbestigningsudstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, termisk, let.

Vejet ændrer sig hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan være meget store. Husk at beskytte dig selv så meget mod kulde som mod sol.

Volumen og vægt bør guide dig: sammensætning og bæring af tasken. Vær praktisk frem for alt.

Rygsække, steigejern, seler, reb og sikkerhedsudstyr: lavinesøgere, skovl, sonde.
Vi råder dig til at medbringe det udstyr, du er vant til, og vi vil kontrollere det om nødvendigt.

Forplejning

Alt er inkluderet, undtagen vand og andre drikkevarer, som du selv betaler for i hytten. I nogle af de højtliggende hytter er der ikke andet vand end flaskevand, som du skal betale for (op til 6 euro pr. flaske).
For at begrænse den mængde vand, du skal bære, og for at give dig passende mad, tilbydes der halvpension i hytten (måltiderne leveres af hytteværten). Kun middagsmåltiderne (picnic) og maden til løbet tages med fra taskerne.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider (undtagen undtagelsesvis frokost, hvis gruppen beslutter sig for at spise på en restaurant ved middagstid under en overgang gennem et skiområde)
Tilsyn under hele opholdet, herunder 5 aktivitetsdage
Sko, rygsække, stigbøjler, seler, reb og sikkerhedsudstyr: lavinesøger, skovl, sonde, slæder.
Vi anbefaler, at du medbringer det udstyr (især sko), som du er vant til. Det vil blive kontrolleret.

Teknisk niveau

Storslået skiløb og Dolce Vita, skiløber, stigninger, beundring: Dolomitterne i alle deres tilstande.