Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udlevering af udstyr og dit skipas.

Fra søndag eftermiddag giver vores team dig praktisk hjælp til at få alle de oplysninger, du har brug for, så du får en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Mandag morgen er programmet at tjekke dit tekniske niveau (bekræftet påkrævet), at søge efter D.V.A. og dine første offpiste-løb. Om eftermiddagen, den første vandretur til en let opvarmning fra Bûche Croisée, information om sne og laviner (kortlæsning, rute, forberedelse af udstyr).

Tirsdag venter Col de la Cycle (+ eller – 500 m i højden), hvorfra der er en storslået udsigt over Mont Blanc-massivet. Påmindelse af de forskellige teknikker (udvikling i en gruppe, vandreteknik, konverteringer og styring af rytmen). Moderat stigning og dejlig nedstigning.

Onsdag om morgenen kan du hvile dig eller stå på ski på egen hånd. Eftermiddagen bruges enten til skiløb og søgning efter D.V.A. eller vandring på skråningerne i Colombaz (valget træffes efter samråd med gruppen og dens instruktør samt efter vejr- og sneforholdene).

Torsdag, en smuk vandretur i den ekstraordinære naturpark Contamines-Montjoie i retning af Jovets-søerne (+ eller – 700 m stigning).

Fredag slutter du af i stor stil med en tur til Savoie og Gittaz-dalen, hvorefter du vender tilbage via Enclaves og går ned langs Girotte-dæmningen (+ eller – 700 m stigning).

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres på grundlag af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade

Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Ski, støvler og stave, skind og knive, sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl og sonde).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Contamines-pakke indtil afslutningen af dit kursus
Sikkerhedsudstyr (lavinesendere, skovl, sonde, rygsæk)
Udstyr til skiture
9 sessioner, 23 timer med instruktør
DVA-træning i eftersøgning

Teknisk niveau

Perfektionér din vandreteknik mellem Savoie og Haute Savoie!