Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 8 søndag morgen
Du bedes ankomme om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og dit skipas under de bedste forhold.
Bagagerum til din rådighed.

Når du står på ski, giver vores teams dig alle de oplysninger, du har brug for, så din skiferie får en god start: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, oplysninger om pister.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle de oplysninger, du har brug for om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Lørdag – Fri om morgenen, du kan stå på ski, indtil udstyret bliver afleveret senest kl. 14.00, eller slappe af og nyde landsbyen.
Værelserne skal være forladt senest kl. 14.00. Du vil blive bedt om at hjælpe med at rydde op og gøre rent.
Opholdet slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.
Gruppen sammensættes på grundlag af dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på resort…….all med et maksimum af deling og fornøjelse.

Halvdagen er ikke overvåget, du er fri til at køre med dine venner eller alene, nyde feriestedet, hvile dig mellem to intense sessioner …

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede stået 1-3 uger på ski. Du kan stå på ski ned ad grønne og nogle blå pister med selvtillid. Du har styr på din hastighed og dine baner. Du er begyndt at lave parallelle sving på ski.
I denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at føle dig tryg på alle de blå og nogle af de røde pister. Du vil arbejde på dit engagement på pisten, du vil blive fortrolig med glat sne, og du vil teste dig selv på mere ujævn sne og mere ujævne pister, så du kan komme med i gruppen af “Mastery”-skiløbere i en kommende uge.

Teknisk niveau – Mastery

Du har opnået et “Mastery”-niveau, fordi du ved, hvordan du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå pister og på røde pister, når de er velpræparerede. Når pisten er ujævn, i hård sne eller i puddersne, er du mindre velbevandret … og det er det, du vil udvikle som teknikker i denne uge sammen med din instruktør.
I denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, ujævne), men også på nogle velpræparerede sorte pister i skiområdet. Denne lethed på denne type pister vil gøre det muligt for dig at komme i “Confirmed”-gruppen i de kommende uger med skiløb.

Teknisk niveau – Avanceret

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du kan stå på ski med lethed på alle pister i skiområdet, selv om du har mindre lethed, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, pudder…).
Målet med din uge er at blive fortrolig med alle typer sne og skråninger (selv om du skal fortsætte med at glide for at forbedre din komfort), herunder at røre ved “pulver” for at kunne skifte til et “ekspert”-niveau i den næste uge af din ferie og hvorfor ikke til en offpiste-ferie.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi du uanset terrænet og sneforholdene nemt og sikkert kan forbinde alle svingtyper (skråninger og store sving). Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan møde på offpiste: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, trafikeret, skorpet, frossen, …).
I denne uge skal du have det sjovt sammen med din instruktør, som vil forfine din teknik endnu mere og afhængigt af gruppens ønsker og vejr- og terrænforholdene vise dig en dejlig offpiste og de smukkeste pister og steder i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.
Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.
Husk også at medbringe dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Skipas, der er gyldige indtil kursets afslutning (herunder 1 dag i Plagne og 2 dage i Courchevel)
Specifikt skiudstyr til “begyndere”
Transport til Plagne og Courchevel
8 til 9 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

1 uges skiløb, 3 områder at opleve!