Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), overnatning (om morgenen er der et sikkert lokale til rådighed til at opbevare din bagage), udstyr og ski-pas er til rådighed fra den første dag af kurset.

Pratik efter dit ønske, vores hold giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte din sneferie: sikkerhedsråd, vejrinformation, sneforhold, pisteoplysninger.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og komme i gang med at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, der vedrører de beaufortede sessioner, som begynder næste dag: Gruppeopdeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en anmodning via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt optionen “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) for at få koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag, skal udstyret returneres senest lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være fraflyttet senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner fra tirsdag til fredag.
Gruppe dannet på baggrund af dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med veksling af teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste skispor i stationen … alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

På den halve dag, der ikke er ledet, er du fri til at køre med dine venner eller alene, nyd stationen, hvile dig mellem to intense glide-sessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger af glidning. Du kører ned ad grønne pister og nogle blå i tillid. Du styrer din hastighed og din bane. Du begynder at lave parallelle ski sving.
Denne uge vil din instruktør give dig alle tips til at føle dig sikker på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder således med dit engagement i sporet, du vil blive komfortabel på den glatte sne og du vil teste dig selv på bumpier sne og pister for at integrere i en fremtidig uge “Master” skier gruppen.

Teknisk niveau – Master

Du har opnået et “Master” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og din bane på de blå pister og på de røde, når de er godt præpareret. Når sporet er ujævnt, med hård sne eller puddersne, er du mindre komfortabel… og det er det, du vil udvikle som teknikker i denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge sig med lethed på alle de røde pister (glatte, isede, bumpede) men også nogle velpræparerede sorte pister i skiområdet. Denne nemhed på dette type spor vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har erhvervet et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle skiløjperne i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, puddersne …).
Målet for din uge vil være at nu være komfortabel på alle sne og alle pister (selvom det vil være nødvendigt at fortsætte med at glide for at gøre denne komfort glidende), herunder at berøre “puddersne” for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og måske til et off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi uanset terrænet og sneen, kan du nemt og sikkert lave alle slags sving (udskæring og store kurver). Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, vaffel, skormet, frosset, …).
Denne uge, har det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrets og terrænets forhold, vil han vise dig en smuk off-piste og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller -vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller som filtrerer U.V, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Forbered en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr
8 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Fremgang i en hyggelig atmosfære med den organiserede skitur i 6 dage!