Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du et sikkert sted til rådighed til at efterlade din bagage), forsyning af udstyr og dit ski-pas gyldigt fra den første dag af kurset.

Øv efter behag, vores teams giver dig alle de oplysninger du behøver for at komme godt i gang med dit sneophold: sikkerhedsrådgivning, vejrinformation, sneforhold, piste informationer.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at glide.

Kl. 18 holder UCPA-teaet et møde for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, gruppens sammensætning, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” indstillingen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig indgangskodens kode. Du finder derefter en konvolut med dit navn og vejledning til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag ikke organiseret, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være ledigt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner fra tirsdag til fredag.
Gruppen dannes på basis af dine præferencer, forventninger og tekniske niveau.

Sessionerne veksler mellem teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister i stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 ugers ski. Du går ned ad de grønne pister og nogle af de blå pister med tillid. Du styrer din hastighed og din vej. Du begynder at lave drejninger med skiene parallelt.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for, for at føle dig sikker på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor på din engagement på pisterne, du bliver tryg på den glatte sne, og du vil prøve dig selv på mere ujævn sne og pister for at integrere i en fremtidig uge i skiløbergruppen “Mestring”

Teknisk niveau – Mestring
Du har opnået et “mestrings” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og vej på de blå pister og på de røde pister, når de er velpræparerede. Når pisterne er bumpede, ved hård sne eller puddersne, er du mindre sikker… og det er det, du vil udvikle som teknikker i denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig behageligt på alle de røde pister (glatte, isede, bumpede) men også nogle velpræparerede sorte pister i skidomænet. Denne behagelige følelse på denne type piste vil give dig mulighed for at være i de “bekræftede” grupper for dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet
Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig let på alle pisterne i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre tryg, når terrænet er mere bumpet (buler, is, puddersne …).
Dit mål for ugen vil være at nu være komfortabel på al sne og alle pister (selvom du stadig skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), herunder også at prøve “puddersne” for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og hvorfor ikke mod et ophold off-piste.

Teknisk niveau – Ekspert
Du er ekspert, fordi uanset terræn og sne, laver du let og sikkert alle typer drej (slalom og store kurver). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle hældninger (op til 35°), buler, sne af forskellig kvalitet (dyb, trampet, skorpen, frossen, …).
Denne uge skal du have det sjovt med din instruktør, der vil forfine din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og klima- og terrænforhold vil du få mulighed for at opdage et smukt off-piste område og de mest smukke løb og spots i hele skiområdet.

Dette tilbud findes også i halvtids ski-pakken (12 timers vejledning for 4 til 5 sessioner). Dette tilbud passer godt, hvis du gerne vil forbedre dig med vores instruktørers råd, men også have tid til at stå på ski med venner.

Påkrævet udstyr

Til pisten
1 ski jakke og 1 ski bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter, 1 ski hue eller 1 hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Forbered en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en flaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagen leveres af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
8 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Forfin din mestring af alpinski med dette 6-dages kursus i Tignes