Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til en sikker opbevaringsplads til dine bagage), udstyr og dit skiløbspas, der er gyldigt fra første dag på træningen, stilles til rådighed.

For den første dag er det op til dig at øve i dit eget tempo, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejroplysninger, sneforhold, information om løjperne.

Rådet fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen, under Welcome Time og over en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, der er relevante for UCPA, livet i sportslandsbyen, de coachede sessioner, der starter næste dag: Gruppedannelse, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) for at få indgangskoden. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være fraflyttet senest kl. 13.
Afgang fra sportlandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner for 23 timers vejledning.
Standard dag – Kontinuerlig dag med instruktør med kold mad på pisterne, glem ikke din rygsæk til picnic.

Sessioner med vekslen mellem tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen…….det hele med maksimal deling og fornøjelse.

Onsdag – Hviledag, selvstyret ski, besøg Chamonix eller Aiguille du Midi.

Teknisk niveau – Indviet

Du har allerede gennemgået 1 til 3 ugers glide. Du kører ned ad grønne pister og nogle blå pister med tillid. Du styrer din fart og dine baner. Du begynder at lave parallelle sving med skiene.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, der er nødvendige for at føle dig hjemme på alle de blå pister og nogle røde pister. Så du arbejder på din engagement i pisten, du bliver komfortabel på glat sne, og du tester dig selv på bumpede sne og pister for at integrere skiløbergrupperne “Mastery” i en fremtidig uge.

Teknisk niveau – Mester

Du har erhvervet et “master” niveau, fordi du ved, hvordan du skal styre din hastighed og dine baner på de blå pister og de røde, når de er godt forberedte. Når pisten er bumpet, på hård sne eller i pulveriseret sne, er du mindre behagelig … og det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør øge din kapacitet til at bevæge sig ubesværet rundt på alle røde pister (glat, iset, bumpet) men også nogle godt forberedte sorte i skiområdet. Denne nemme på denne type bane vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skituger.

Teknisk niveau – Erfaren

Du har erhvervet et “erfaren” niveau, fordi du bevæger dig ubesværet rundt på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre behagelig, når terrænet er mere ujævnt (bumps, is, pulveriseret sne…).
Din uges mål vil være at føle dig hjemme på alle sne og alle spor (selv hvis du skal fortsætte glidningen for at glatte denne behagelighed), inklusiv at røre ved “pulver” for at skifte til et “Ekspert” niveau i en kommende ferie og måske skifte til et Off Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert fordi, uanset terrænet og sneen, kan du let og sikkert strække alle typer sving (slalom og store kurver). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på i off-piste: stejle stigninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, trafllet, crusty, frossen, …).
Denne uge skal du have det sjovt med din instruktør, der vil finpolere din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og de aktuelle vejr- og terrænforhold, vil han vise dig en smuk off-piste, samt de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Afviklingen af dette program er givet som en vejledning.
Det kan ændres eller justeres, afhængigt af tekniske eller organisatoriske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-begivenhedslederne autoriseret til at tage den nødvendige beslutning eller beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau, og efter deltagernes form.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer
1 par varme strømpebukser
1 par gode skihandsker eller vinterluffer
1 skihue
1 par solbriller, der filtrerer U.V. stråler
1 skimaske
1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbestift

Husk at beskytte dig selv mod både alvorlig kulde og varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Medbring en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller flaske vand, eller termokande).

For off-piste kurser, overvej en taske på 20-30 liter til at bære skovl, sonde, ski eller snowboard.

Medbring dit eget håndklæder (linned leveres af UCPA).

Overvej en hængelås til at låse dit skab og en anden for at sikre dit udstyr.

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Liftkort fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun kan besøges med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Ski med venner på Mont Blanc, og hvorfor ikke?