Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du et sikkert lokale til rådighed til at opbevare din bagage), levering af udstyr og dit skipas, som er gyldigt fra den første dag på kurset.

Praktiser efter behov, vores teams leverer alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinfo, sneforhold, piste information.

Rådet fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at glide.

Kl. 18 giver UCPA-teamet dig et møde for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, dannelse af grupper, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du finder derefter en konvolut med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste umodereret formiddag, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være ryddet senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.
Gruppen dannes på baggrund af dine præferencer, forventninger og tekniske niveau.

Sessionerne veksler mellem tekniske råd, individualiseret rådgivning, opdagelse af stationens smukkeste pister og det hele med maksimal deling og glæde.

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede haft 1 til 3 ugers skiundervisning. Du kører grønne pister og nogle blå pister med tillid. Du styrer din hastighed og dine spor. Du begynder at lave sving med parallelle ski.
Denne uge, vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for at være tryg på alle blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med dit engagement på pisten, og du vil blive tryg på glat sne, og du vil teste dig selv på bumpede sne- og pister for at kunne integrere i en fremtidig skigruppe “Mestre”.

Teknisk niveau – Mestre

Du har opnået et “mestre” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og dine spor på blå pister, og på røde pister når de er godt forberedt. Når pisten er bumpet, i hård sne eller i puddersne, er du mindre tryg… og det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at køre trygt på alle røde pister (glatte, isede, bumpede) men også nogle godt forberedte sorte pister i skiområdet. Denne behagelighed på denne type piste vil give dig mulighed for at være i “bekræftet” grupper til dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du kører trygt på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, puddersne…).
Målet med din uge vil være at nu være tryg på alle sne- og pister (selvom du vil fortsætte med at glide for at væske denne behagelighed), inklusiv at komme i kontakt med “puddersne” for at skifte til et “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og hvorfor ikke til en off-piste oplevelse.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi, uanset terræn og sne, laver du let og sikkert alle typer sving (korte og store kurver). Din erfaring gør, at du kan læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bump, sne af forskellige kvaliteter (dyb, traffikeret, skorpet, frossen, …).
Denne uge, få mest ud af din tid med din instruktør som vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejr- og terrænforhold, vil få dig til at opdage en flot off-piste og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Denne formel findes også som Ski Pack Halvtid (12 timers coaching for 4 til 5 sessioner). Denne formel er godt egnet, hvis du ønsker at forbedre dig med rådgivning fra vores instruktører, men også at have glidetid med venner.

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varm legging, 1 godt par handsker eller vanter, 1 skihue eller 1 hjelm, 1 par solbriller med UV-beskyttelse, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Tag en lille hængelås med for at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Tag dit eget håndklæde med (lagen er leveret af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
8 til 9 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Forbedr din mestring af alpint skiløb med denne træning i Tignes