Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 15.00, bedes du for at lette din modtagelse (indkvartering hos venner, organisering af niveaugrupper, fordeling af udstyr…) informere sportsbyen så hurtigt som muligt og oplyse dit forventede ankomsttidspunkt.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Vores teams er praktisk til rådighed fra morgenstunden og giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.
Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter den næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Dette program giver dig mulighed for at opleve 4 Pyrenæerne-områder, men også for at udvikle og forbedre dine færdigheder i løbet af ugen.

Teknisk niveau – Mesterskab

Du har opnået et “Mastery”-niveau, fordi du ved, hvordan du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå og røde pister, når de er velforberedte. Når pisten er ujævn, hård eller pudderet, er du mindre komfortabel … og det er det, du vil udvikle som teknik i denne uge sammen med din instruktør.
I denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, ujævne), men også på nogle velpræparerede sorte pister i skiområdet. Denne lethed på denne type pister vil gøre det muligt for dig at komme i “Confirmed”-gruppen i dine fremtidige uger på ski.

Mandag – Ski under opsyn i Saint-Lary skisportsområde.
Overnatning i sportsbyen.

Tirsdag – Ski under vejledning i Piau Engaly, 25 minutter fra Saint-Lary.
Overnatning i sportsbyen.

Onsdag – Ski under opsyn i Peyragudes, 35 minutter fra Saint-Lary.
Overnatning i sportsbyen.

Torsdag – Ski under opsyn i Grand Tourmalet-området, 1 time 20 fra St Lary Soulan.
Nat i sportsbyen.

Fredag – Skiløb i Saint-Lary-området.
Nat i sportsbyen.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave, hjelm mod ekstra gebyr.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Skipas fra søndag til lørdag til alle skisportssteder
skiudstyr
Rejser med minibus
Tilsyn 25 i 5 dage

Teknisk niveau

Varier dine skiområder, og beundr skønheden i Aure-dalen.