Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du et sikkert lokale til rådighed til at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas, gyldigt fra den første dag på kurset.

Træn efter behag, vores teams giver dig alle oplysninger til en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejroplysninger, sneforhold, pisteinformation.

Rådet fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag, og begynde at glide.

Kl. 18 mødes du med UCPA-teamet, der vil præsentere dit ophold: UCPA-ånden, gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en konvolut med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr afleveres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag.
Gruppen dannes på baggrund af dine tilbøjeligheder, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessionerne veksler mellem tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Den halve dag uden tilsyn, er du fri til at ride med dine venner eller alene, nyde stationen, hvile mellem to intense glide-sessioner…

Teknisk niveau – Indviet

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger af glidning. Du tager grønne pister og nogle blå i tillid. Du har kontrol over din hastighed og dine baner. Du begynder at lave sving med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for at føle dig tryg på alle de blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor på din engagement i pisten, du bliver komfortabel på glat sne og du tester dig selv på mere ujævne sne- og pister for at integrere i fremtidige gruppe skiløbere “Mestring”

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “mestrings” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og dine baner på blå pister og på de røde, når de er godt forberedte. Når pisten er ujævn, hård sne eller pulveriseret sne, er du mindre komfortabel… og det er det, du kommer til at udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde pister (glatte, isede, ujævne) men også nogle godt forberedte sorte pister på skiområdet. Denne komfort på denne type piste vil tillade dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiuger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, da du bevæger dig med lethed på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (humle, is, pulver…).
Målet for din uge vil være at nu føle dig komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du stadig vil skulle glide for at gøre denne komfort mere flydende), inklusive at berøre “pulveret” for at skifte til en kommende ferieuge til et “ekspert” niveau og måske endda til en off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi, uanset terræn og sne, kan du nemt og sikkert lave alle typer sving (korte og brede sving). Din erfaring gør det muligt for dig at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til enhver situation, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), humle, sne af forskellig kvalitet (dybt, trafikerede, skorpet, frosset,…).
Denne uge vil du få fornøjelsen med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejr- og terrænforhold, vil du få mulighed for at opleve en smuk off-piste og de bedste løb og spots i hele skiområdet.

Denne pakke findes også i Full Time Ski Pack (23 timers tilsyn for 8 til 9 sessioner), så selvfølgelig mere tid brugt med din instruktør, der vil hjælpe dig med at forbedre din teknik hurtigere i princippet. Denne pakke passer godt til dem, der ønsker at blive ved med en gruppe og en stemning hele ugen. Men ingen risiko, hvis du en dag ønsker at glide med venner, hvile, oplev en anden aktivitet… ingen stress, det er dine ferier, du nyder dem som du vil.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardhandsker, de er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Husk en lille hængelås til at låse din skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af et måltid på pisterne, en stikdåse og et par hverdagssko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Skiundervisning og glidning mellem venner!