Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski på egen hånd i Pralognanområdet.

Bemærk venligst, at receptionen og skiområdet er lukket mellem kl. 12 og 14.
Møde og diskussion med din instruktør kl. 18.30. Præsentation af ugens program og de forskellige muligheder.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Mandag – Genoptagelse af fornemmelser på Pralognan-domænet. Tips og råd fra træneren for at forbedre din teknik.

Tirsdag – Gå til Brides les Bains svævebane. Direkte adgang til feriestedet Méribel og dets topmoderne udstyr. Pister til alle niveauer og præparering af højeste kvalitet. En masse sjov.
Picnic på højderne i Les Allues.

Onsdag – En formiddag med hvile til at komme til hægterne og nyde landsbyen Pralognan. Om eftermiddagen vender du tilbage til skiområdet Pralognan med din instruktør for at mestre de sorte pister.

Torsdag – Afrejse med minibus til Courchevel. Fra landsbyen Le Praz står du på ski ned ad La Saulire-pisterne og udforsker de pister, som Courchevel er berømt for. Du vender tilbage til Ucpa-landsbyen omkring kl. 17.30.

Fredag – Sidste dag i La Plagne-området. Fra landsbyen Champagny (10 minutter fra Ucpa-landsbyen) kan du nyde de mange forskellige muligheder i La Plagne-området. Gletsjer, skov, lange pister, der er noget for enhver smag. Ucpa inviterer dig til restauranten!

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.
Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.
Husk også at medbringe dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Skipas til Pralognan, Courchevel, La plagne, Meribel, Valmorel gyldige indtil kursets afslutning
Skiudstyr og hjelm
Grupper på højst 8 personer
8 til 9 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Flygt til Vanoise!