Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

9 sessioner til 23 timers supervision.
Fra mandag til fredag besøger du Grand Massif, Portes du Soleil (1 dag) og Espace Diamant (1 dag), afhængigt af vejret og sneforholdene. Flaine og dets fantastiske skiløb, Morillon og Samoens i hjertet af naturen, og hvorfor ikke Sixt og dets atmosfære ved verdens ende.
Du vil teste det fantastiske skiløb i Avoriaz og Portes du Soleil. 12 skisportssteder, lige så mange forskellige atmosfærer, på den franske side, men også på den schweiziske side.
Endelig vil du ved portene til Beaufortain glide på pisterne på Domaine de l’Espace Diamant, i hjertet af Savoyard- og højsavoyardskove, mellem Les Saisies, Praz sur Arly, Hauteluce … et vildere skisportsmiljø.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister i resortet…….all med et maksimum af deling og fornøjelse. Om aftenen debriefing med din instruktør og en plan for den næste dag om de tekniske punkter, der skal forbedres for at være på toppen af dine linjer og kurver.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau, alt efter deres kondition.

Kontrollér venligst det niveau, der kræves for at deltage i kurset. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke systematisk tilbyde dig et andet program.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleecejakker
1 par varme strømpebukser
1 par gode skihandsker eller vanter
1 skihue
1 par solbriller med UV-filter
1 skimaske
1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade

Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod varme.

Det anbefales at medbringe en hjelm (stilles ikke til rådighed af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet i opholdet, også i Morzine. Morgenmad og aftensmad indtages på en partnerrestaurant. Frokosterne fra tirsdag til torsdag indtages på pisterne eller på restauranter afhængigt af vejrforholdene og skidagene.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i Lindars sportsby
Grand Massif skilifter fra søndag morgen til lørdag morgen, 1 dags Porte du Soleil-pas, 1 dags Espace Diamant-pas
Fuld pension
Tilsyn af en UCPA-uddannet instruktør i 23 timer
Teknisk udstyr, der er specifikt til programmet
Transport til og fra Portes du Soleil og Espace Diamant

Teknisk niveau

Flygter i en uge mellem Grand Massif, Avoriaz og Espace Diamant.