Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed), udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 15.00, skal du for at lette din modtagelse (indkvartering hos venner, organisering af niveaugrupper, udlevering af udstyr…) informere sportsbyen så hurtigt som muligt og oplyse dit forventede ankomsttidspunkt.
Vores teams vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Velkommen til denne magiske uge i skiområdet Saint Lary – Espiaube. I løbet af denne uge venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skiområder. Og alt efter dit niveau er det op til dig at vælge mellem de forskellige stationer i området: fra de åbne pister i Plat d’Adet (med nogle flotte sorte pister selvfølgelig) til det mere vilde område i Espiaube. Efter skiløbet byder landsbyen Saint Lary i hjertet af dalen på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så du kan få mest muligt ud af din uge.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Stå på ski i fuld frihed med en all-inclusive ferie i Pyrenæerne.