Ankomst og afrejse

Modtagelse mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), udstyr og dit ski-pas gøres tilgængeligt, gyldigt fra den første dag af kurset.
Fra den første formiddag, øvelse efter eget ønske, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, pisteoplysninger.

Sportslandsbyens råd: Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA personalet du alle de oplysninger, der er relevante for dit ophold og ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomstdagen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uovervåget formiddag, skal udstyret afleveres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Velkommen til 6 magiske dage i Chamonix, på det mytiske område af Mont Blanc Dalen. De forskellige områder tilbyder et maksimum af valg for pister og glideområder. Afhængigt af dit niveau, har du muligheden for at udfordre de mytiske pister på resortet: Combe des Crochues, Charles Bozon… Efter skiløb, byder byen Chamonix på mange barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest muligt ud af din uge.

Påkrævet udstyr

Til nedfarten: 1 skijakke og 1 skipar bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme leggings, 1 par skihandsker eller luffer, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller, der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 stift til læberne.

Forudse en lås til at låse dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at transportere din frokost.

Medbring dit eget toiletartikler (sengetøj leveret af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Ski i dit eget tempo i 6 dage på de smukkeste pister i Alperne!