Ankomst og afrejse

Modtagelse søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering, udstyr og din ski-pas til rådighed fra den første dag i kurset.

Praksis efter eget valg, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinformation, sneforhold, piste information.

Anbefaling fra sportsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag, og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de sessioner, der begynder næste dag: gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en forespørgsel via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportsbyen.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -muligheden, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være tømt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Velkommen til en magisk uge på skiområdet Paradiski. I løbet af denne uge venter der dig et maksimalt udvalg af pister og glidende områder. Og så, afhængigt af dit niveau, er det op til dig at vælge mellem de forskellige steder i området: de mytiske pister i Arcs, eller de mere bevarede skråninger og steder fra Peisey til Villaroger. Du er hurtigt på stedet fra sportsbyen beliggende på pisterne i hjertet af skiområdet. Efter skiløb tilbyder Arcs station masser af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest muligt ud af din uge.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard anbefales det at udruste sig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For at glide
1 skijakke, 1 skiparabukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-beskyttelse, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomastick.

Forudset en hængelås til at lukke dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Tag dit eget badehåndklæde med (lagner leveret af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Stå på ski eller surf i dit eget tempo i Arcs!