Ankomst og afrejse

Modtagelse søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at begynde at stå på ski. Morgenmad er åben fra kl. 8.30 til 10. Boligen tildeles om morgenen. I mellemtiden er der et sikkert område til rådighed. Glidemateriale samt liftkort er tilgængelige fra den første dag.

Vores teams giver dig alle de nødvendige oplysninger for at stå på ski sikkert: vejrinformation og pister, sneforhold osv.

Om aftenen tilbydes der en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, så husk at kontakte sportsbyen (via mail eller telefon) så vi kan sende dig indgangskoden. Du vil finde en konvolut ved receptionen med dit navn på, med anvisninger til at finde dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag inden 12.
Udtjekning fra værelset senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Mellem mandag og fredag, har du mulighed for at få en rådgivningssession for at forbedre din praksis, men også en session hvor du kan lære de bedste steder i området at glide på.

Resten af tiden, har du mulighed for at stå på ski (eller snowboard eller begge dele, afhængig af produktet), hvor du vil (indtil grænsen for dit skipas), med hvem du vil og når du vil.

Påkrævet udstyr

1 ski vest og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forudse en eller to hængelåse til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæder (lagner leveret af UCPA).

Ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
2 sessioner, 5 timer med instruktør

Teknisk niveau

Et glideophold i fuld frihed