Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at begynde at stå på ski (afhængigt af niveau). Morgenmaden er åben fra kl. 8.30 til 10. Indkvarteringen bliver tildelt om morgenen. Imens er der stillet et sikkert rum til rådighed. Skiudstyr samt liftkort er tilgængeligt fra den første dag.

Vores teams giver dig alle de nødvendige oplysninger til at stå på ski sikkert: vejr- og pisteinformationer, sneforhold osv.

Om aftenen er der en velkomstdrink med alle oplysningerne relateret til dit ophold.

Hvis du har valgt indstillingen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du huske at kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil finde en kuvert på receptionen med dit navn med anvisninger til at finde dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Tjek ud af værelset senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Mellem mandag og fredag, får du en rådgivnings session for at forbedre din praksis, men også en session der giver dig mulighed for at kende de bedste spots i området for at glide.

Resten af tiden kan du gå på ski eller snowboard, hvor du vil (inden for grænserne af dit pass), med hvem du vil og når du vil.

Påkrævet udstyr

Til skituren:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vandter (foretræk snowboard handsker eller vandter, da de er mere rummelige og vandtætte end almindelige ski handsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Forbered en lille lås for at lukke dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madkasse og gadesko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering, fuld pension, skipas og udstyr inkluderet
Stort skiområde
Sportsby med ski ind/ski ud

Teknisk niveau

Et ophold med fri glidning