Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at begynde at glide (afhængigt af dit niveau).
Morgenmad er tilgængelig fra 8.30 til 10.00. Indkvartering tildeles om morgenen. I mellemtiden er der et sikkert værelse til rådighed. Udstyret og skipasset er til rådighed fra den første dag.

Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at stå sikkert på ski: oplysninger om vejret og pisterne, sneforhold osv.

Om aftenen tilbydes en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. I receptionen finder du en kuvert med dit navn på med en vejbeskrivelse til dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Udcheckning af lokalet senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.00.

Dag for dag program

Mellem mandag og fredag får du en session med råd til at forbedre dine færdigheder og en session til at finde de bedste steder i området, hvor du kan glide.

Resten af tiden kan du stå på ski eller snowboard, hvor du vil (inden for rammerne af dit pas), med hvem du vil, og når du vil.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og gadesko.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering, fuld pension, skipas og udstyr inkluderet
Stort skiområde
Sportsby med ski ind/ski ud

Teknisk niveau

En skiferie i total frihed