Ankomst og afrejse

D1 – International natflyvning til Mahé.

Dag 2 – Mahé
Velkomst i lufthavnen og indkvartering på et gæstehus i Mahé. Middag og overnatning.

D11 – Anden fridag og lufthavnstransport
Mulighed for at tage til Victoria-markedet med rutebus. Om eftermiddagen transfer til lufthavnen for at tjekke ind til dit internationale fly hjem.

D12 – Ankomst til Frankrig.

Dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Afhængigt af flyveplanerne kan nogle dage blive omvendt.

Dag for dag program

Dag 3 – Mahé / Anse Major
Rundrejse til Anse Major, en smuk bugt, som kun kan nås til fods (eller med båd) fra Beau Vallon-stranden i den nordvestlige del af øen. Picnic på stranden, badning. Middag og overnatning på samme overnatningssted som dagen før. Ca. 2.30 minutters vandring. Transport til øen Praslin og indkvartering på et gæstehus. Middag og overnatning.

Dag 4 – Skildpadderne på Curieuse
Boarding til øen Curieuse, der er hjemsted for en stor koloni af kæmpe landskildpadder. Besøg på det lokale museum og derefter i det berømte skildpaddereservat (nogle af dem er tohundrede år gamle!). Grillfest på Curieuse Island. På vej tilbage, stop ved øen St Pierre for at opleve havbunden under en snorkelsession. Tilbage til Praslin sidst på eftermiddagen. Middag og overnatning på det samme gæstehus som dagen før.

Dag 5 – Den hollandske slette / Vallée de Mai
Afgang til en vandretur på 3h30 eller 4h00 til den hollandske slette i hjertet af den tropiske vegetation. Stop for en svømmetur ved Anse Lazio, der af seychellænderne betragtes som deres smukkeste strand. Om eftermiddagen besøg i Vallée de Mai, en primærskov, der er klassificeret som UNESCO’s verdensarvsliste med sine berømte “cocos-fesses” og sin endemiske fauna (især de sorte papegøjer). Tilbage til vores indkvartering. Aftensmad og overnatning.

D6 – Cykling på øen La Digue
Overfart med båd til øen La Digue og installation i et nyt gæstehus. På denne længe glemte ø tæller tiden ikke, den offentlige transport foregik med oksevogn… Opdagelse af landsbyen og dens storslåede koloniale huse. På cykel når vi frem til fantastiske strande beliggende i bække, hvor det hvide sand omkranset af kokospalmer står i kontrast til den berømte granit. Middag og overnatning på gæstehuset. Ca. 2 timers cykling uden nogen reel højdeforskel (vi krydser et minipas i 60 meters højde).

D7 – La Digue / Source d’Argent-lagunen i kajak
Introduktion til havkajaksejlads i den beskyttede lagune Source d’Argent og en kort sejltur i denne himmelske bugt. Afhængigt af havforholdene og gruppens motivation er det muligt at sejle så langt som til Anse Marron. At glide lydløst hen over det klare hav og opleve øen fra en anden vinkel er en enestående fornemmelse. Om eftermiddagen er der en kort vandretur til Eagle’s Nest, øens højeste punkt (320 m). Middag og overnatning på samme gæstehus som dagen før.

D8 – Coconut Island Reserve
Bådtur til Coco Island Reserve, en beskyttet havpark, der ligger nord for La Digue nær Félicité. Stedet er hjemsted for en bred vifte af koralfisk på lavt vand. Tilbage til La Digue, tag frokost. Gåtur og svømning. Sidst på eftermiddagen vender du tilbage med båd til den store ø Mahé og installerer dig i et nyt gæstehus. Aftensmad og overnatning.

D-9 – Mahé / Morne Seychellois National Park
Mangefacetteret vandretur i Morne Seychellois. Denne vandretur giver os mulighed for at opleve rigdommen af vegetationen og historien i Seychellernes største landpark (regnskov, ruiner af gamle kanelplantager). Måske er vi heldige nok til at se den endemiske krikugle, hvis sang har givet den sit navn. Vi afslutter denne vandretur med en svømmetur på en smuk strand på vestkysten, 4 til 5 timers vandring. Aftensmad og overnatning på samme overnatningssted som dagen før.

Dag 10 – Fri dag
Ved hjælp af de faste busser kan du besøge den botaniske have ved foden af Mont Fleuri eller tilbringe dagen på en smuk strand i Beau Vallon. Mulige udflugter til havparkerne i Sainte Anne eller Ternay-bugten (ca. 45 euro pr. besøg). Gratis måltider. Nat på samme overnatningssted som dagen før.

Påkrævet udstyr

Vægten af den indcheckede bagage må under ingen omstændigheder overstige 15 kg.

Anbefalet personligt udstyr
Meget let tøj
Shorts, T-shirts
1 badedragt
1 par lette bomuldsbukser
1 trøje, 1 vindjakke
1 kasket eller hat
Solbriller
Solcreme
Toiletartikler, lille personligt apotek
1 vandflaske.

Til vandring og cykling
Lette vandresko (et par sportssko med fast sål er tilstrækkeligt)
Til svømning
Maske og snorkel er uundværlige, hvis du vil snorkle (ikke meget udvalg på stedet og ret dyrt).

Kajak, padle og flydevest.
En cykel på øen La Digue.

Forplejning

Frokost: picnic (“take-away”): tilberedte retter (kød eller fisk) med en skål ris til at tage med. Dette er den traditionelle seychelliske frokost.
Aftensmad: lokale retter serveret af gæstehuset.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler (bus, båd)
Indkvartering (9 nætter)
9 morgenmadsmadder
Måltider fra frokost D2 til middag D9
Tilsyn
Adgang til May Valley
Alle de besøg, der er nævnt i programmet (undtagen valgfrie aktiviteter om eftermiddagen i D2) og generelt alle de ydelser, der er angivet i programmet.

Og hvis du har købt programmet med flyrejser: internationale flyrejser til og fra lufthavnen og lufthavnstransport.

Teknisk niveau

Hvidt sand og kokospalmer giver en drømmeagtig multi-aktivitet!