Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8. Oxygeneringsvandring kl. 11. Bliv bekendt med din gruppe ved at deltage i et lille orienteringsløb kl. 15. Åbningsmøde for ophold kl. 18 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få indgangsdørens kode, en kuvert vil vente på dig ved receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – La Durance.
Din rejse på La Durance starter mellem Saint Clément og Embrun med en frokostpause ved Rabioux-bølgen. Denne dag giver dig mulighed for at prøve både rafting og air boat med 15 km flodfart, hvor du prøver begge transportmidler. I løbet af denne dag vil du blive introduceret til de forskellige sikkerhedspunkter på floden.

Tirsdag – La Guisane.
En hel dag på La Guisane, med en formiddagstur i air boat (klasse 2 / 3), og om eftermiddagen rafting på den nedre del af La Guisane (klasse 4). La Guisane er en manøvredygtig flod, som giver dig mulighed for at lære at læse flodforholdene, forudse stop og bevægelser.

Onsdag – Formiddagen fri til at hvile, før du om eftermiddagen tager på tur på La Romanche, ved foden af Meije gletsjerne, for en tur ned ad floden i en raft. Teamarbejdet vil være i højsædet denne dag.

Torsdag – L’Ubaye.
Afdal L’Ubaye i en raft, mellem Martinet og Lauzet, en legendarisk flod i Alpes de Haute Provence (klasse 3 til 5)
Bac, stop og genstart er på programmet. Overnatning i skjul.

Fredag – Le Guil.
For at slutte ugen af, sætter du alle de nye færdigheder i spil inden du begiver dig ud på nedstigningen af Le Guil, en teknisk flod af klasse 4 til 5.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan blive modificeret eller justeret, afhængig af tekniske krav, sikkerhedshensyn eller den aktuelle vejrsituation. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der har bemyndigelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagerernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Personligt tøj og udstyr til at tage med:
Vandrestøvler, hvis du har nogen, badedragt, sko, der sidder godt på fødderne, og et par, der ikke er bange for vand, som “sneakers”.
Sommmerhat, solbriller, en trøje eller fleece, en regnponcho eller k-way, lette bukser eller joggingtøj, 1 vandflaske eller plastflaske, solcreme, personlig medicin, sneakers eller tennis, dag rygsæk.

Førstehjælp kit:
Vi opfordrer dig til at medbringe et lille personligt plejesæt.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at rengøre små sår: indvædede komprimer.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og ømhed.

Spørg din læge og dit apotek om råd.

Alt teknisk udstyr kan lånes.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
5 rafting- og luftbådssessioner

Teknisk niveau

Opdag det levende vands paradis i raft mens du sejler på de mytiske floder i Hautes Alpes.