Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8. Ilttur kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i et lille orienteringsløb kl. 15.
Velkomstmøde kl. 18 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt muligheden for ankomst dagen før, bedes du møde op på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, kontakt venligst centret for at få koden til indgangsdørene, en kuvert vil vente på dig ved receptionen.

Fri formiddag. Opholdet slutter lørdag kl. 14.

Dag for dag program

Mandag morgen – udstyr uddeling, VTT-indstillinger og niveauvurdering, efterfulgt af en teknisk formiddag om forskellige temaer: bremse, balancere og styring.
Om eftermiddagen går turen i retning af landsbyen Chantemerle for at nå kommunen Puy St André via en 4×4-sti. Derfra følger du en lille smuk skyggefuld single.
Tilbage til centret via Guisane-kanalernes single.
Højdeforskel +700m/-600m

Tirsdag – klassikerne fra Briançonnais
Fra centret går vi til den berømte landsby Mélezin for at fortsætte til en fantastisk naturlig teknisk nedstigning, der veksler mellem sving med og uden støtte. Det vil være en mulighed for at tale om dine spor…
Derefter, afhængigt af gruppens form, vil flere valg være til rådighed for dig: nedstigning af croix de Toulouse, eller fra Shappe parken, eller fra l’ours skoven, osv. Højdeforskel +/- 1250m for 35km.

Onsdag morgen, velfortjent hvile. Om eftermiddagen, retning høje Guisane og Alpe du Lauzet, hvor du tager den berømte Chemin du Roy, en single, men opad! Du vil derefter gå ned en del af St. Joseph’s Wood før du går op ad Chemin du Roy og fortsætter din krydsning. Flere endelige nedstigningsmuligheder vil derefter være tilgængelige for dig. Højdeforskel +900m -900m for 25 km.

Torsdag – Italiensk tur
Afgang fra Briançon for at nå Saurel passet ved at tage en single 5* stigning. Nedstig til Italien via Clavierissima og derefter opstigning til Montgenèvrepasset og derefter nedstigning til Fort des Têtes. Højdeforskel +1450m/-1450m for 50 km.

Fredag – Serre Che bagvendt
Afgang fra centret for at nå Serre Che-passet og dens toppe, derefter nedstigning i Partias-reservatet for at nå landsbyen Combes. Du vil afslutte med den smukke single af Sachas-torrent.
Højdeforskel +1400m/-1200m for 40 km.

Gennemførelsen af dette program er givet som en indikation. Det kan være underlagt ændringer eller justeringer, baseret på tekniske kriterier, sikkerhedsmæssige behov eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun lederne af UCPA, der har bemyndigelse til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj til brug ved mountainbike:
– Sportsko med flade såler
– Baggy shorts
– Langærmet trøje
– Lange fingerhandsker
– Mountainbike maske (eller ski)
– Let fleece
– Vindjakke
– Vandflaske eller vandpose
– Lille førstehjælpskasse (solscreme, læbestift, plaster)
– Hue og pandebånd, solbriller (mindst beskyttelse 3), tyndt “åndbart” undertøj som Odlo, Capilène eller Carline, t-shirt(s), sweatshirt, fleece eller tyk trøje, vandtæt jakke som Gore-Tex.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier, osv.).
– Middel til forebyggelse og behandling af vabler.
– Middel til rengøring af små sår: fugtede kompresser.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Middel til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Rådfør dig med din læge og din apoteker.

Teknisk udstyr til rådighed:
– Elektrisk understøttet enduro mountainbike
– Beskyttelsesjakke
– Knæbeskyttere
– hjelm

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
5 dages mountainbiking

Teknisk niveau

Kom og udforsk vores smukkeste stier på en el-assisteret mountainbike.