Ankomst og afrejse

Reception på UCPA i Playa Del Carmen på fredag fra kl. 16.00.
Præsentationsmøde lørdag formiddag.

Du rejser med UCPA: flytider vil blive oplyst et par uger før afrejse.

Opholdet slutter fredag kl. 11.00.

Du rejser med UCPA: flyveplanen (natfly med ankomst til Paris lørdag morgen) vil blive kendt et par uger før afrejse.

Dag for dag program

Dag 2 – Møde kl. 9.00 for at ordne den administrative del, præsentere programmet for ugen og hente dykkerudstyret. Derefter afgang til 2 dyk på Playa Del Carmens rev, drivdykker, rige på undervandsliv. Frokost på restauranten i frokostpausen. Hjemturen er planlagt til ca. kl. 16.30.

D3 og D4 – Møde kl. 8.15 på dykkercentret. Afgang fra båden kl. 9.00 til 2 smukke dyk i Playa’s rev. Hjemkomst omkring kl. 12.30. Frokost på restauranten, derefter fri eftermiddag.

Dag 5 – Møde kl. 7.30 på dykkercentret, retning mod færgen til Cozumel Island for 2 dyk på det berømte Cozumel drop off. Frokost på båden og hjemkomst til Playa Del Carmen omkring kl. 17.00.

Dag 6 – Møde kl. 8.00 på dykkercentret. Kør sydpå med køretøj til 2 dyk i unikke undervandskatedraler. Frokost i Cenotes. Tilbage midt på eftermiddagen til Playa Del Carmen. Fri eftermiddag.

D7 – Fri dag og hvile.

Dette program er vejledende og kan ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.

–> Fra juni til september er der mulighed for at svømme med verdens største fisk: hvalhajen. En unik dag, en ekstraordinær oplevelse, som er tilgængelig for alle. (Dag mod ekstra betaling)

Påkrævet udstyr

Der er ikke håndklæder.

Medbring skiftetøj, toiletartikler og håndklæde, solbriller, vandflaske (eller plastikflaske), hat, trøje, vindjakke, vandfast solcreme. Medbring myggespray. Hvis du har en maske og en snorkel, kan du medbringe dem for at nyde Middelhavets klare vand i din egen tid.

Reglerne kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde i forbindelse med udforskning, autonomi eller uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2-uddannelse eller PE-40-kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompression.
Medbring venligst dit eget instrument, ellers er det muligt at leje et på stedet.
Du medbringer det nødvendige udstyr til dine dyk: våddragt, regulator, redningsvest, maske, finner og dykkercomputer.

Sportsbyen er udstyret med en oppustningsstation, forskellige både, og vi stiller klodser og vægte til rådighed for dig. Vi stiller en båd til rådighed med en pilot, som ledsager dig og giver dig de nødvendige råd til dine udflugter.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering: 7 nætter på Plaza Playa Hotel
Fuld pension fra den første til den sidste dag
10 dyk på egen hånd
Dykkerbriefing af vores team
Båd med pilot til din rådighed
Blokke og vægte

Hvis du har bestilt transport med UCPA: Internationale flyvninger + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Dyk ned i Maya-kulturen