Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen mellem kl. 10 og 17.
Du kan benytte faciliteterne i sportslandsbyen: swimmingpool, badminton, agore-område, petanquebane…
Sidst på eftermiddagen møder du dine sportsinstruktører til en snak, møder og præsentation af dit ugeprogram.
Adgang til sportslandsbyen er åben om lørdagen og søndagen. Den er lukket kl. 22 ved hjælp af en adgangskode de andre dage i ugen.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du møde op i sportslandsbyen i Arcs om lørdagen mellem kl. 17 og 19.

Lørdag formiddag afslapning, svømning, badminton, petanque, uorganiseret vandring, besøg til skisportsstedet Arcs… det er din tur! Sidste frokst starter fra kl. 12.
Turen slutter lørdag inden kl. 14.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag vil der blive tilbudt halvdags danse sessioner. En første evalueringssession for at vurdere alles evner og færdigheder, efterfulgt af et program, der vil blive udarbejdet med dansegruppen: rytmesessioner, opdagelse af forskellige cubanske danse, udarbejdelse af en koreografi, Rueda.

I løbet af denne uge, for at variere fornøjelserne og opdage bjergene og deres aktiviteter, vil du tage på halvdags rafting på Isère-floden. Endelig vil du tage på vandretur på de omkringliggende stier om eftermiddagen for en overnatning i bjergenes hytte (god opdagelse) og du vil vandre ned den følgende dag via en anden rute.

Forløbet af dette program er angivet som vejledende og kan ændres eller tilpasses afhængigt af tekniske krav, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrmæssige forhold. I dette tilfælde er kun UCPA-programlederne berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Sørg for at du har det nødvendige niveau for dette kursus… hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil du ikke kunne blive i dette kursus, og vi vil ikke altid have mulighed for at finde plads til dig i en anden gruppe.

Påkrævet udstyr

Tilpas din påklædning efter dagens aktivitet. Vær opmærksom på bjergvejret, der kan skifte. Kraftig varme, regn, sne, torden, køligt… Alt dette medfører, at man skal tage: For dans – sportssko der er glatte eller dansesko – sportstøj for at være komfortabel – tøj og sko der er egnet til dans – et chikt outfit til en eventuel lille danseforestilling i slutningen af opholdet. Til alle andre udendørs aktiviteter Kasket eller tørklæde, solbriller, åndbart t-shirt(s), fleece- eller tyk trøje, regntøj (regnkappe) og vindjakke som K-way, tights eller joggingbukser, shorts, 2 par sokker i bouclette-stil, sneakers eller tennis sko, lille håndklæde. For multisport – shorts eller vandrebukser, badedragt og håndklæde til vandsport – åndbar t-shirt og ingen bomuld t-shirt – et vandtæt tøj som Gore tex – varmt tøj (fleece eller lille dunjakke) – vandflaske eller plastflaske (minimum 1,5 liter) – handsker, pandebånd – toilettaske – lille personlig medicinpose (tag en solcreme af typen totalbeskyttelse) – id-papir og lommepenge. Indhold i medicinpakken – Personlig medicin, hvis du lider af specifikke sygdomme (allergier mv.). – Overlevelsestæppe. – Noget til at forhindre og behandle vabler. – Noget til at lindre ankler og knæproblemer: “Elasto”-type bånd. – Noget til at gøre små sår rene: gennemvædede kompresser. – Solbeskyttelse til huden og læberne. – Noget til at lindre maveproblemer på grund af ændringer i kosten. – Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter. – Noget til at lindre insektbid. Spørg din læge om råd.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
5 dansesessioner, 1 rafting-session, 2 vandreture og 1 nat i bivuak

Teknisk niveau

Sprængfyldt cocktail af salsa og latinamerikanske danse i hjertet af bjergene!