Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen mellem kl. 10.00 og 17.00.
Du kan benytte dig af faciliteterne i sportsbyen: swimmingpool, badminton, agorareal, petanquebane…
Sidst på eftermiddagen mødes du med dine sportsvejledere til drøftelser, møder og præsentation af dit program for ugen.
Adgangen til sportsbyen er åben lørdag og søndag. Den lukkes kl. 22.00 ved hjælp af en adgangskode på de øvrige dage i ugen.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen i Les Arcs lørdag mellem kl. 17 og 19.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badmington, petanque, vandretur uden ledsagelse, besøg på feriebyen Les Arcs… det er op til dig! Sidste frokost fra kl. 12.00.
Opholdet slutter lørdag inden kl. 14.00.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag vil der blive tilbudt halvdags-dansesessioner. Først evalueres de enkelte danseres evner og evner, derefter udarbejdes et program med gruppen af dansere: rytmiske sessioner, opdagelse af de forskellige cubanske danse, udvikling af en koreografi, Rueda.

I løbet af denne uge vil du for at variere fornøjelserne og for at opdage bjerget og dets aktiviteter tage en halv dag på rafting på Isère for at variere fornøjelserne og opdage bjerget og dets aktiviteter. Endelig vil I vandre på de omkringliggende stier i løbet af en eftermiddag for at overnatte på en bjerghytte (god opdagelse), og I vil komme ned igen næste dag ad en anden rute.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Kontroller venligst, at du har det niveau, der kræves til dette kursus … hvis du ikke har det nødvendige niveau, kan du ikke deltage i dette kursus, og vi vil ikke altid kunne finde en plads i en anden gruppe til dig.

Påkrævet udstyr

Tilpas dit tøj til dagens aktivitet. Vær opmærksom på bjergvejret, som kan være omskifteligt. Det kan være varmt, regnfuldt, snefyldt, stormfuldt, køligt… Alt dette fører til, at det er nødvendigt at tage : Til dansen – glatte sportssko eller dansesko – sportstøj, så det er behageligt – tøj og fodtøj, der er tilpasset til dansen – et smart tøj til et eventuelt lille danseopvisning i slutningen af opholdet Til alle andre udendørs aktiviteter Kasket eller tørklæde, solbriller, åndbar(e) T-shirt(s), fleecejakke eller kraftig trøje, regntøj (regnkappe) og vindjakke (K-way), strømpebukser eller joggingbukser, shorts, 2 par sokker, kondisko eller tennissko, Til multisport – shorts eller bukser til vandreture, badetøj og håndklæde til hvidt vand – åndbar t-shirt og ingen bomulds t-shirt – vandtæt tøj som f.eks. Gore tex – varmt tøj (fleece eller lille dunjakke) – vandflaske eller plastikflaske (1,5 liter minimum) – handsker, pandebånd – toiletartikler – en lille personlig førstehjælpskasse (tag en solcreme med) – identitetspapirer og lommepenge Typisk indhold af førstehjælpskassen – Personlig medicin, hvis du har særlige problemer (allergier osv.).). – Overlevelsestæppe. – Forebyggelse og behandling af vabler. – Noget til at afhjælpe problemer med ankler og knæ: bånd af typen “Elasto”. – Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres. – Solbeskyttelse til hud og læber. – Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer. – Noget til at lindre hovedpine og smerter. – Noget til at lindre insektbid. Spørg din læge til råds.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
5 dansesessioner, 1 rafting-session, 2 vandreture og 1 nat i bivuak

Teknisk niveau

En eksplosiv cocktail af salsa og latinamerikanske danse i hjertet af bjergene!