Ankomst og afrejse

Modtagelse og udlevering af udstyr fra kl. 8.30 til 12.00. Opbevaring af bagage ved ankomst. Morgenmad fra kl. 8.30 til 9.30.
Dit værelse er tilgængeligt fra kl. 18.00.

Du bedes ankomme om morgenen, så dit udstyr og skipas kan blive udleveret til dig i de bedst mulige forhold.

Praktisk efter behov vil vores teams give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, oplysninger om pister.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelset skal være forladt senest kl. 9.00. Bagagen vil blive anbragt i et bagagerum, og der vil være brusere til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

Typisk dag – Udnyt dine dage til at komme væk fra det hele ved at udforske Serre Chevalier’s storslåede domæne, alene, med venner, stille, stille og roligt… valget er dit! Serre Chevalier er opdelt i 4 sektorer, som byder på en række forskellige pister: Briançon, Chantemerle, Villeneuve og Monêtier.
250 kilometer pister at udforske!
Om aftenen er det ….fiesta !!!!

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og gadesko.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Afslut sæsonen med stil i det sydlige Alpernes feriested