Ankomst og afrejse

Reception hver dag kl. 9.45.

Kurset slutter kl. 17.00.

Dag for dag program

I løbet af jeres møder vil I drøfte :

Ponyen/hesten, hvordan den fungerer (adfærd, observerbare ting), hvordan den skal forberedes (sadling, tøjle, halter), sikkerhedsregler til fods og til hest (afstande, beskyttelse, placering).
Opdagelse af balancen i skridt, læring af at trave hurtigt, styring i skridt i store kurver og styring af hastigheden (stop, skridt-trot).
Retning af brystet, sænkning af benet og afsætning for at lære at sidde. Fleksibilisering af de nederste led og åbning af knæet for at lære at balancere.
Evnen til at vælge sin yndlingspony/hest.
Styring af din indsats, tips til at skabe et godt forhold til din pony/hest.

Vi vil betro dig en pony/hest, der svarer til din karakter, dit niveau, dine mål og dit projekt.
Vi giver dig nøglerne, så du kan træffe de rigtige beslutninger og få den bedste position til at gøre fremskridt på en mere behagelig måde.
Vi forklarer dig, hvordan en pony/hest fungerer, og gør dig i stand til at tilpasse dig til hver enkelt pony/hest.
Vi inviterer og træner dig til at være opmærksom i en gruppe og til at være opmærksom på dem omkring dig for at vække dine sanser til en kollektiv praksis, der er rig på fremskridt og glæde med en pony/hest.

Du vil ride på en pony/hest hver dag, morgen og/eller eftermiddag.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring tøj, der passer til aktiviteten, ridebukser eller joggingbukser eller elastiske bukser, støvler eller støvler med glat sål uden hæl, regntøj.

Fransk rideskole: 40 heste, 35 ponyer, 3 indendørs arenaer, herunder en olympisk arena, dressur- og forhindringsbaner, terrænbane.
Godkendt hjelm stilles til rådighed.

Forplejning

Forplejningen er organiseret i form af en buffet.
Der er et bredt udvalg af forretter. Til hovedretten er der altid et valg af kød eller fisk med forskellige tilbehør. Ostefad. Forskellige desserter, herunder frugt, yoghurt, is osv.

Inkluderet med rejsen

Forplejning, kun ved frokosttid
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Begynd at køre og hav det sjovt!