Ankomst og afrejse

Mandag – modtagelse, præsentation af opholdet, frokost på centret. Afgang kl. 15 til aktivitet.
Du begynder dit vandre-yoga ophold. Fra Yin Yoga, blid og meditativ yoga til at blødgøre de dybe væv og genforbinde med sig selv, begynder wellness-ugen helt blidt.

Fredag – Chateauneuf les Moustiers. På programmet foreslår din guide en tur til den forladte landsby Châteauneuf-les-Moustiers, en ideel stop for en panoramisk picnic med udsigt over Montdenier-massivet, højderne af Verdon og Mourres-området. Châteauneuf-les-Moustiers blev forladt i begyndelsen af det 20. århundrede. De resterende ruiner er imponerende i størrelse og antal. Denne stop indeholder også en session yoga Vinyasa på terrassen i Châteauneuf les Moustiers, 2 til 3 timers vandring, 300 m højdeforskel.

Rejsens slut og afgang med UCPA-bussen til Aix en Provence TGV station kl. 14.30. Ankomst kl. 17.30 på stationen. Pendelbussens pris for tur-retur er 60€, skal betales ved ankomst.

Dag for dag program

Tirsdag – Rougon og Point Sublime. Landsbyen Rougon er beliggende i foden af ​​ruinerne af dens middelalderborg, placeret på en klippefremspring der dominerer Verdon-kløfterne. Du går frit rundt i denne provençalske landsby, opdager sit rådhus og dens klokketårn, dens galger, de sidste rester af gasbelysning. Om eftermiddagen har du din første session Yin Yoga. 3 timers vandring. 400 m positiv højdeforskel.

Onsdag – Martel-stien, en uforglemmelig dag i kløfterne med den uundværlige Martel-sti, der dykker dybt ned i kløfterne takket være spektakulære metalstiger efterfulgt af mørke tunneler, for at komme op til lyset fra det passende navngivne udsigtspunkt Point Sublime og den provencalske landsby Rougon, overflyvet af gribbe.
5 til 6 timers vandring. Højdeforskel: + 400 m.

Torsdag – En yogasession før morgenmaden for at vække dig blødt.

Om morgenen, cykeltur med elektrisk assistent. Du kører den uundværlige højbjergsrute på en elektrisk cykel, en 23 km sløjfe prydet med mange udsigtspunkter, der tårner over Verdon. Sløjfe tilgængelig for alle.

I begyndelsen af eftermiddagen tager du afsted for at besøge den smukke landsby Moustiers (klassificeret blandt de smukkeste landsbyer i Frankrig) ad en luftig vej over tagene, for at klatre op ad en smal og dyb revne indtil den smukke romerske vej. Denne vej tager dig tilbage til dit udgangspunkt, efter at have fulgt en dristig snoet spor over søen, hvorefter du tager ned til Sainte-Croix-søen.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedsmæssige krav eller de nuværende vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-styringsansvarlige berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse vandrestave, hvis du ejer nogen. For picnicpakken skal du sørge for at have en Tupperware-beholder. Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt og sweatshirt, shorts, badedragt, et badehåndklæde, lette bukser i kanvas, pullover eller fleece, sokker, lette sko eller sandaler, vindjakke (K-Way-type), regnponcho, vandflaske eller plastflaske, kniv, lille lommelygte, en stor plastikpose, toiletsæt og en lille medicinkasse, lommepenge.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig plejekasse.

Typisk indhold:
– Personlige lægemidler, hvis du har specifikke helbredsproblemer (allergier osv.).
– Hvordan man kan forebygge og behandle vabler.
– Hvordan man kan forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: elastiske støttebind.
– Hvordan man kan rense små sår: imprægnerede kompresser.
– Solskærm til hud og læber.
– Hvad man kan bruge til at lindre hovedpine og muskelømhed.

Søg råd hos din læge og apotek.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Form og velvære i de smukke omgivelser i Verdon.