Ankomst og afrejse

Reception om søndagen fra kl. 10.00, helst inden kl. 17.00.

Der er ingen aktiviteter under opsyn på ankomstdagen, så du kan ankomme til lejren fra kl. 14.00 (men helst inden kl. 17.00) for at overtage din indkvartering og modtage dit sportsudstyr.
Du kan også benytte dig af forslag til selvstændige aktiviteter, da lejren ligger tæt på starten af f.eks. vandrestier. Der er adgang til Embrun-søen og Serre Ponçon-søen til fods.

Velkomsttid kl. 18.00.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, skal du ankomme til Lake Camp om lørdagen mellem kl. 17 og 19.

Lørdag – Slap af om morgenen, nyd en sidste gang solen i Serre-Ponçon, ved bredden af søen eller ved Embrun-søen. Kurset slutter kl. 11.

Dag for dag program

Programmet er angivet som en indikation. Afhængigt af gruppen kan aktiviteterne være anderledes sammensat.

Mandag – Fra Vallée des Masques til Nice i de sydlige alper.
Efter at være blevet udstyret med UCPA’s tekniske team er gruppen klar! En kort bustur til Mont Dauphin og turen begynder! Du starter turen med værdifulde tekniske og sikkerhedsmæssige råd for bedre at forstå miljøet. Herefter sætter du din tømmerflåde, stadig med en besætning, i vandet på den nedre Guil for at glide ned ad floden og ind i Durance mod Embrun. Målet i dag er at opleve og have det sjovt på en af de mest berømte floder i Europa i klasse III. Den fuld af fornemmelser i gruppe. Om aftenen vender vi tilbage til lejren for at komme os over vores følelser.

Tirsdag – – Afgang til white water stadion i Argentière-la-Bessée eller Saint Clément sur Durance for en dag med teknisk arbejde. På programmet er sikkerhed, lethed på vandet, forbedring…

Onsdag – På vej mod Ubaye-dalen og dens flod af samme navn. Fra Middelhavet til Serre-Ponçon-søen med spring, svømning, navigation på en ultra legende rute, fuld af solskin, altid under vejledning af din instruktør, som garanterer din sikkerhed og dine fremskridt. Du vil også forsøge at forstå floden bedre, de fælder du skal undgå, de bedste baner, strømmene, “vaskemaskinerne”… Med andre ord, en sand indvielse til selvstændighed i floden.

Torsdag – Rejsen langs floden fortsætter! Dagens etape fører os til den nordlige del af departementet Hautes Alpes. Her var vinterens snedække vigtigt. Nu er det varmt, sneen smelter, floden vokser, og det samme gør vores fornøjelse. Guisane er på programmet!

Fredag – Sidste dag, sidste flod, Guil, passage af bølger og strømfald, defile og canyon følger hinanden. Følelsen af at glide er derefter enorm, følelsen af fart også, på en lidet kendt flod, men som fortjener afstikkerne!

Dette program er en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt: lejr overnatning under teltdug, glem ikke at medbringe sovepose og en lommelygte (foretrækker dynamolamper).
En øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk. Vi takker dig for at medbringe et lagen i størrelsen 190 x 80 i din bagage.

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes :

1 par tennissko,
1 badedragt,
1 lille rygsæk,
1 par vandresko eller 1 par gamle tennissko til vandet
solbriller med UV-filter (mindst beskyttelse 3, med snor)
1 lommelygte eller pandelampe
1 kasket eller 1 bob
Til mountainbike-dagen anbefales det at medbringe cykelshorts og handsker.
Kasket, pandebånd,
åndbar(e) T-shirt(s),
Fleecejakke eller pullover,
vandtæt jakke,
lette, hurtigtørrende lærredsbukser,
shorts til vandreturen,
2 par sokker,
brugte tennissko (til vandet)
håndklæde til vandet,
vandflaske eller plastflaske på mindst 1,5 l,
1 kniv, en stor affaldssæk på 50 liter (til beskyttelse af dine personlige ejendele i rygsækken),
lille personlig førstehjælpskasse (tag solcreme med),
lommepenge,
identitetspapirer.

For de programmer, der omfatter nætter i et refugium eller bivuak, er det vigtigt med et dynebetræk (kødpose) samt flip-flops eller lette sko, en hat og handsker i bunden af tasken, da det kan være koldt i højden.

På stedet er der mange sportsbutikker med et stort udvalg og konkurrencedygtige priser… Hvis du er i tvivl om det udstyr, du har brug for, kan du med hjælp fra vores instruktører præcisere dit valg af udstyr afhængigt af vejrforholdene.

Typisk indhold i førstehjælpskassen :

Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
Noget til at forebygge og behandle vabler.
Noget til at afhjælpe problemer med ankler og knæ: “Elasto”-bånd.
Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
Solbeskyttelse til hud og læber.
Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr kan udlånes: udstyr til hvidt vand (veste, neopren, pagajer, flydere, flydere, støtteben…)

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, som svarer til dine daglige behov.
Alle måltider er inkluderet, fra frokost på den første dag til frokost på kursets sidste dag. Restauranten er til selvforplejning. Det tager 5 minutter at gå til restauranten, undtagen til morgenmad, som serveres på stedet.
Klimaet i Haute-Alpes gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved frokosttid får I en picnic på aktivitetens område. Medbring din egen vandflaske.
Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, anbefaler vi, at du også medbringer dem.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokale overførsler i forbindelse med aktiviteten
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
10 rafting-sessioner

Teknisk niveau

Rafting Escape er én flod pr. dag for lige så mange spændinger!