Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering (om morgenen har du til rådighed et sikkert lokale til at opbevare din bagage), udstyr stilles til rådighed.

I løbet af dagen kan du efter behag besøge den gamle landsby La Salle les Alpes eller Du Bez.

Landsbyens sportsråds råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag!

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de planlagte sessioner, der begynder den følgende dag: Gruppeinddeling, mødesteder, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til hovedindgangen. Du vil så finde en konvolut i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Mandag morgen, tager du afsted på en vandretur på stedet med træning i brugen af sikkerhedsudstyr. Om eftermiddagen tager du på en opdagelsesvandring i Serre Chevalier-dalen, langs Guisane.

Tirsdag, dagen lang, tager du afsted for at udforske Clarée-dalen. Fra Névache har du muligheden for at vælge mellem flere ruter for at opdage de maleriske bjerg hytter og vilde dale langs det klare vand, alt sammen i en postkort-lignende indstilling. Højdeniveau mellem +350m og +600m afhængige af ruten.

Onsdag i starten af eftermiddagen, tager du afsted for at slappe af i Monetiers store bade. Efter at have slappet af, mødes du for en usædvanlig aften! Fra 18:30 til 21:30 tager du afsted på en snesko-tur om natten, med en flugt til Lauzet-hytten med take-away fondue, eller en flugt i skoven tæt ved Casset (Skoven ved Berger, skoven ved Casset) med økologisk te eller varm vin afhængig af humør og dyrespor.

Torsdag, heldagstur. Fra Cervières, en typisk bjerglandsby ved portene til det italienske Piemonte, er der mange vandremuligheder, der kan introducere dig til sneklædte søer, broer eller landsbyer, der overlever Cervières Spring-dalen, eller endda følge ulvens spor langs den smukke plaine du Bourget. Højdeniveau er mellem +300m og 700m afhængig af ruten.

Fredag, heldagstur til col d’Izoard, en mytisk pas, for en vidunderlig snesko-vandretur. For at afslutte i skønhed tilbyder vi, at du bestiger passet. Du følger frostsneede pinjeskov til Napoléon-hytten, og for de mest modige topmødet på passet med 360° udsigt over Queyras og Cerces bjergmassiver. Højdeniveau: +645m

Abløbet af dette program er givet til orientering. Det kan være underlagt ændringer eller ændringer baseret på tekniske og fysiske kriterier, sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA vejledningsansvarlige berettiget til at træffe de nødvendige afgørelser. Det kan også tilpasses i henhold til teknisk og fysisk niveau af deltagerne.

Påkrævet udstyr

Individuelt udstyr, der ikke er teknisk, leveres ikke, så glem ikke en vandflaske (eller plastflaske) eller termokande, personligt apotek, lommekniv og lommepenge.

Kasket eller tørklæde, hue og pandebånd, solbriller med UV-filter, tyndt åndbar undertrøje, tee-shirt(s), sweatshirt, fleece jakke eller tyk sweater, goretex type vandtæt jakke, goretex type bukser, leggings eller joggingbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter.

Solcreme af typen total solskærm og læbeskyttelse.

Lav et kompromis mellem skiløberens og bjergbestigerens udstyr: praktisk, behageligt, vandtæt, isoleret, let. Vejret skifter hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan undertiden være meget store. Husk at beskytte dig selv mod både kulde og sol. Volumen og vægt skal være din guide: sammensætning og bæring af rygsækken. Prioriter det praktiske frem for alt.

Planlæg at medbringe en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madkasse og bysko.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

I landet for ketsjeren er Briançonner konge!