Ankomst og afrejse

D1 – Du bydes velkommen i centrum af Djerba torsdag fra kl. 12.00.
Om eftermiddagen, afhængigt af din ankomst, har du fri til at slappe af på stranden eller ved poolen.

Rejser du med UCPA? Du ankommer til centret på torsdag. Din flyplan vil blive meddelt dig et par uger før.

D4: Alle gode ting har en ende, og dit ophold slutter på søndag omkring kl. 14.00.

Rejser du med UCPA? Du forlader centret på søndag og ankommer til Paris samme dag. Din flyplan vil blive meddelt dig et par uger før.

Dag for dag program

D2 & D3 : Du vil benytte disse to dage til at udforske nogle af øen Djerbas symbolske steder. Efter en afslappende pause ved hotellets swimmingpool vil du sidst på dagen have mulighed for at nyde et tunesisk måltid sammen med hele gruppen.

Dag 2 : Mountainbike-dag: Synagogen, Djerbahood og Houmt-souk
Denne dag på cykel vil være en mulighed for at opleve det jødiske kvarter samt øens “hovedstad”.
På programmet:
– besøg i den storslåede Ghriba-synagoge (landets vigtigste synagoge, som indeholder de ældste Torah-tekster)
– Street Art-atmosfære på væggene i landsbyen Erriadh, også kendt som Djerbahood (med ikke mindre end 250 værker af 150 internationale bykunstnere)
– opdagelse af Houmt Souk, med sin souk, sin fiskerihavn og sin fæstning fra det 16. århundrede. Du vil udforske byen mellem de smalle gader med hvide huse og bougainvilleaer, de mange boder med farverige produkter og tesaloner.
– Frokost på en lokal restaurant

D3 : Om morgenen kører vi til marinaen Houmt Souk og dens uundgåelige både. Du går om bord på en af dem for at sejle over havet i naturlige omgivelser og kommer derefter til spidsen af halvøen Ras R’mal. Denne er kendt for at være vild og et fristed for et stort antal lyserøde flamingoer (den kaldes også “den lyserøde flamingohalvø”).
Det er her, med udsigt over havet og blandt træhytterne for enden af øen, at du stopper for at spise frokost: på menuen står friskfanget grillet fisk! Efter en svømmetur eller et solbad i hængekøjerne er det tid til en gåtur i halvøens øko-reservat gennem sandklitterne. Turen tilbage til centrum er planlagt til eftermiddagen.

Dette program er vejledende. Det kan tilpasses for at udnytte de bedste vejrforhold hver dag. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Til denne tur anbefaler vi, at du har vandresko og en lille rygsæk med, så du kan have dine personlige ejendele med på ture. Du bør også medbringe en jakke til de køligere aftener i begyndelsen af sæsonen.

Vi anbefaler også, at du medbringer din egen førstehjælpskasse med nogle plastre, personlig medicin, myggespray osv. Instruktørerne og lederne har ikke lov til at give dig noget af dette.

Endelig skal du være opmærksom på den djerbiske sol. Tag badetøj med, men også mindst en langærmet t-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukning), beskyttelsescreme til ansigt og læber (om muligt med respekt for vandets fauna og flora).

Hotellet stiller sengelinned og badehåndklæder til rådighed på stedet.

Alt sportsudstyr stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Fuld pension
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet
Sportscoaching
Sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Tunesisk flugt til en pause!