Ankomst og afrejse

For ankomster om søndagen, modtagelse fra kl. 8.00.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit skiløbspas, som er gyldigt fra den første dag på kurset. Selvstyret skiløb i skiløbsområdet.
Praksis efter eget valg, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold godt: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, piste information.

For ankomster om torsdagen, velkommen fra kl. 8 og før kl. 11. Værelserne er tilgængelige fra kl. 17, et sikkert bagagerum er til din rådighed.
Vi beder dig om at ankomme om formiddagen for at kunne levere dit udstyr og dit skiløbspas under de bedste betingelser.
Bemærk at vores reception er lukket om eftermiddagen indtil kl. 17.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 17 og 20.
Hvis du ankommer sent (efter kl. 20.30), vil vi efterlade en kuvert i dit navn til adgang til dit værelse.
Måltider fra kl. 19.30 til 20.30.

Afslutning på perioden i slutningen af eftermiddagen. Depositummet vil blive returneret til dig efter du har returneret dit udstyr i slutningen af dagen og forladt dit værelse om morgenen (bagageopbevaring er tilgængelig).

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i skiområdet Les Arcs. I løbet af disse 4 dage venter der dig et maksimum af valgmuligheder med hensyn til pister og glideområder. Og afhængigt af dit niveau, kan du vælge mellem de forskellige stationer i området: de mytiske pister i Les Arcs, eller de mere bevarede skråninger og stationer fra Peisey til Villaroger. Du er hurtigt på pletterne fra den sportslige landsby beliggende på pisterne i hjertet af skiområdet. Efter skiløb tilbyder Les Arcs stationen et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få mest muligt ud af din lange weekend.

UCPA’s kortopholdspakke tilbydes uden sportsledelse. Denne pakke frarådes begyndere.

Hvis du kun reserverer en pause fra søndag til onsdag, er vores kortophold mulige med vores trænere og guider. Således integrerer hver deltager en gruppe i henhold til sit niveau i halvdagstilbuddet, som inkluderer 5 timers ledelse fordelt på 2 sessioner på 2,5 timer mandage og tirsdage.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed under snowboarding anbefales det at være udstyret med knæbeskyttelser, håndledsbeskyttelser og en hjelm.

Til pisterne
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode skihandsker eller vanter, 1 skihat eller en hjelm, 1 par solbriller, der filtrerer UV, 1 skimaske, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbedulm.

Overvej en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kokken og hans team tilbereder omhyggeligt tilberedte og varierede retter, der imødekommer alles smag, herunder særlige diæter.

Til hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet, mejeriprodukter og frugt.

Hvis vejret tillader det, har du mulighed for at forberede en picnic om morgenen, så du kan få mest muligt ud af pisterne.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser
Fuld pension fra morgenmad den første dag til frokost den sidste dag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Nyd magien ved et 4-dages skiophold med alt inkluderet.