Ankomst og afrejse

Ved ankomst om søndagen er receptionen åben fra kl. 8.00 til 17.30.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra den første kursusdag. Selvstændig skiløb i skiområdet Contamines.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, tager vi imod dig mellem kl. 17.30 og 19.30.
Hvis du ønsker at ankomme efter kl. 19.30, skal du bede om adgangskoden til sportsbyen via e-mail: contamines.sec@ucpa.asso.fr

Ved ankomst torsdag, modtagelse fra kl. 8.00 og før kl. 11.00. Værelserne er tilgængelige fra kl. 17.00, et sikkert bagagerum er til din rådighed.
Ankom venligst om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og dit skipas i de bedste betingelser. Til information, vores reception er lukket om eftermiddagen indtil kl. 16.00.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, bedes du ankomme til sportsbyen mellem kl. 17.30 og 19.30.

Aflevering af værelserne kl. 9.00 (tak for den lille hjælp).
Returnering af materialet fra kl. 17.00.
Afslutning af kurset kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Les Contamines i hjertet af Val Joly og ved foden af Mont Blanc. I løbet af disse 4 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skiområder: du vil nyde det varierede, bevarede og intime område Les Contamines, og du vil også nyde området Hauteluce, i Beaufortain med storslåede ridt! Efter skiløbet byder landsbyen “Les Contas” på et godt udvalg af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så I kan få mest muligt ud af jeres lange weekend.

UCPA-pakken for kortvarigt ophold tilbydes uden sportstilsyn. Denne pakke anbefales ikke til begyndere.

Valgfri ekstra sessioner er tilgængelige:
– Skiundervisning fra 7 år (2H30), minimum 5 personer, maksimum 10 personer på samme niveau eller hvis gruppen accepterer ikke at være på samme niveau => fast pris på 140€ for en session for en gruppe på 5 til 10 personer.

– Sneskovandring med opsyn fra 7 år (ca. 2h30, gåtur til Notre Dame de la Garde i bunden af dalen), minimum 7 personer, maksimum 12 personer => fast pris på 25€ pr. session for en gruppe på 7 til 12 personer inkl. udstyr og opsyn

– Snowshoeing and Wellness Weekend fra 16 år (2 sessioner á 2h30, gåtur i skovene og på pisterne omkring centret + hamman sauna), minimum 7 personer, maksimum 12 personer => + 50 euro på Ski Weekend (inkl. udstyr og opsyn, adgang til spaen)

Hvis du kun bestiller en ferie fra søndag til onsdag, er det muligt at tage vores korte pauser med vores instruktører og vejledere. Hver deltager tildeles en gruppe efter sit niveau i en halvtidsformel, som omfatter 5 timers vejledning fordelt på 2 sessioner á 2,5 timer mandag og tirsdag.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade

Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kokken og hans team tilbereder omhyggeligt tilberedte og varierede retter, der imødekommer alles smag, herunder særlige diæter.

Til hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet, mejeriprodukter og frugt.

Hvis vejret tillader det, har du mulighed for at forberede en picnic om morgenen, så du kan få mest muligt ud af pisterne.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser
Fuld pension fra morgenmad den første dag til frokost den sidste dag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

4 dages pause, en enestående mulighed for at nyde fornøjelserne ved skiløb!