Ankomst og afrejse

For ankomster om søndagen, velkomst fra kl. 8.30. Morgenmad, indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikret rum til opbevaring af din bagage), stille skiudstyr og dit ski-pass til rådighed fra den første dag på kurset. Ski selvstændigt i skiområdet i Mont Blanc-dalen…

Hvis du har købt muligheden “ankomst aftenen før”, mød op i sportsbyen mellem kl. 18 og kl. 20. Måltider fra kl. 19 til kl. 20.30.

For ankomster om torsdagen, velkomst fra kl. 8 og før kl. 11. Værelser er tilgængelige kl. 17, en sikret bagageopbevaring er til din rådighed.
Tak for at ankomme om formiddagen, så vi kan give dig dit skiudstyr og dit ski-pass under de bedste betingelser. Til din information vores reception er lukket om eftermiddagen indtil kl. 16.

Hvis du har købt muligheden “ankomst aftenen før”, mød op i sportsbyen mellem kl. 18 og kl. 19.
Måltider fra kl. 19 til kl. 20.30.

Restitution af værelser til kl. 9.
Kurset slutter kl. 17, efter en sidste dag på ski og tilbagelevering af udstyr.
En bagageopbevaring er til rådighed for den sidste dag. Mulighed for at tage et brusebad.

Dag for dag program

Velkommen til 4 magiske dage i Chamonix, på det mytiske område i Mont Blanc-dalen. På disse 4 dage venter et maksimum antal pister og glidende områder på dig. Og så, afhængigt af dit niveau, er det op til dig at udfordre stationens mytiske pister: Combe des Crochues, Charles Boeon … Efter skiløb tilbyder Chamonix byen et maksimalt antal barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at nyde din lange weekend fuldt ud.
UCPA’s korte opholdstilbud er uden sportsinstruktion. Denne formel frarådes begyndere.

Hvis du reserverer en pause fra søndag til onsdag kun, er vores korte ophold mulige med vores instruktører og guider. På denne måde vil hver deltager integrere en gruppe efter sit niveau i fuld tid, som inkluderer 10 timers vejledning mandage og tirsdage.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet: 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par skihandsker eller vinterhandsker, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller, der filtrerer UV-stråler, 1 skibrille, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner er leveret af UCPA).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

I Chamonix er frokosterne i form af picnics, som du selv forbereder om morgenen for at få mest muligt ud af pisterne.

Til aftensmad tilbereder kokken og hans team et udvalg af velsmagende retter for enhver smag, også til specielle diæter.

Ved hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet, mejeriprodukter og frugt.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser
Fuld pension fra morgenmad den første dag til frokost den sidste dag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Har du brug for en sportslig pause? Kom og join os i Cham for 4 dages glidning!