Ankomst og afrejse

Modtagelse og fordeling af værelser på ankomstdagen mellem 8.30 og 9.30 i det tidligere præstegårdslokale: mødested i huset med lavendelfarvede skodder ved siden af kirken i landsbyens centrum. Hvis du ikke er ankommet inden kl. 9.30, bedes du give os besked hurtigst muligt på telefon 07 62 65 65 44 40.

Når I har fundet jer til rette, vil der være et møde kl. 10.00 for at introducere jer til jeres ophold. Du vil møde dine instruktører og drøfte dine oplevelser og din paraglidingoplevelse med dem. Efter uddelingen af udstyret vil I gå ud på skolens skråning for at sætte det, I har lært, i praksis. I vender tilbage fra aktiviteten omkring kl. 12.30 efterfulgt af frokost på vandrerhjemmet.

Fra kl. 15.30 kan der om nødvendigt arbejdes yderligere på skolebakken, hvorefter I begiver jer til startstedet for jeres første flyvning på turen.

Mulighed for at ankomme dagen før opholdet (ingen UCPA-forplejning mulig før frokost på ankomstdagen, restaurant i landsbyen). Kontakt os venligst pr. e-mail senest ugen før din ankomst.

Afrejsedag – 1 session om morgenen og 1 om eftermiddagen. Ugentlig rapport og validering af flyvejournalen. Afslutning af opholdet kl. 19.30 efter aktiviteten.
Mulighed for at overnatte i sportsbyen natten til afrejsedagen uden UCPA-forplejning.
Restauranter i La Roque Esclapon.

Dag for dag program

Dag 2 – Dedikerede grand theft-sessioner. 1 formiddagssession og 1 eftermiddagssession. Du vil veksle mellem praktiske sessioner og teoretiske sessioner i klasseværelset.

For at praktisere paragliding anbefales det kraftigt at tegne en “personlig ulykkes- og hjemtransportforsikring”. Denne garanti er ikke inkluderet i alt inklusive pakken, så det er op til dig at kontrollere med dit forsikringsselskab, at du er dækket i tilfælde af en ulykke i forbindelse med fri flyvning, og bede ham om at give dig et certifikat. Dette program gives kun som en indikation. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dette program gives som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring et par bjergstøvler og et par lette handsker. Logbog

Der er alt specifikt sportsudstyr samt sengelinned til rådighed.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning fra frokost på ankomstdagen til frokost på afrejsedagen
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Forbedr dine paraglidingfærdigheder på Mont Lachens i Provence.