Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 8.00 til 12.00.
Værelset er tilgængeligt fra kl. 18.00.
Tak fordi du ankommer om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og dit skipas under de bedste forhold.
Til orientering er vores reception lukket om eftermiddagen indtil kl. 17.00.

Mulighed for ankomst dagen før: information ved at ringe direkte til sportsbyen.

Du vender tilbage til værelserne inden kl. 9.00.
Kurset afsluttes kl. 17.00 efter en sidste dag på ski og returnering af udstyret.
Der er et bagagerum til rådighed til den sidste dag. Mulighed for at tage et brusebad.

Dag for dag program

Velkommen til 3 magiske dage i Flaine, i hjertet af Domaine du Grand Massif og dets 250 km pister. I løbet af disse 3 dage venter der jer et maksimalt udvalg af pister og sneområder: fra det engagerede skiløb i Flaine kommer I gennem skovene Morillon og Samoëns eller I kører ned ad den meget lange blå Cascade-piste, som forlader Flaine og når Sixt Fer à Cheval, en storslået tur! Efter skiløbet byder Flaine på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder for at få det bedste ud af din lange weekend.

Valgfrie sessioner kan tilføjes efter anmodning
– Skisession med opsyn fra 7 år (2H30), minimum 5 personer, maksimum 10 personer, på samme niveau eller hvis gruppen accepterer ikke at være på samme niveau: 140€ sessionen for en gruppe på 5 til 10 personer.

– Under vejledning på offpiste fra 14 år (3H), minimum 4 personer, maksimum 8 personer på samme niveau (bekræftet i alpint skiløb og i stand til at stå på ski på alle skråninger i området): 250€ pr. session for en gruppe på 4 til 8 personer (vejledning, ski og sikkerhedsudstyr).

– SPA-session fra 16 år (SPA ligger i Flaine Forum, 10 minutters gang fra centrum).
↘ Hammam og saunaer: 10€ pr. person
↘ Massagebehandlinger med forskellige former for massage af ryg, ben, krop eller ansigt: 60 € pr. person for 30 minutter kun fra kl. 10 til 12 eller fra kl. 14 til 16.

– Sneskovandring med opsyn fra 7 år (3h00, tur i skovene ved Pierre Carré-passet), minimum 7 personer, maksimum 12 personer: 25€ pr. tur for en gruppe på 7-12 personer, inkl. udstyr og opsyn.

– Snesko- og velværeophold fra 16 år (2 gange vandring i skoven ved Pierre Carré-passet + 1 adgang til svømmehal og spa), minimum 7 personer, maksimum 12 personer +50€ på Week End Ski-prisen (inkl. udstyr og opsyn, adgang til spaen).
Valgfrie sessioner kan tilføjes efter anmodning

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbepomade

Medbring en eller to hængelåse til at låse din garderobe eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kokken og hans team tilbereder omhyggeligt tilberedte og varierede retter, der imødekommer alles smag, herunder særlige diæter.

Til hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet, mejeriprodukter og frugt.

Hvis vejret tillader det, har du mulighed for at forberede en picnic om morgenen, så du kan få mest muligt ud af pisterne.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser
Fuld pension fra morgenmad den første dag til frokost den sidste dag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

En 3-dages pause fra rutinen for at flygte til bjergene!