Ankomst og afrejse

Modtagelse og fordeling af værelser mandag mellem kl. 12 og 13 i det tidligere præstegårdslokale: mødes ved huset med de lavendelfarvede skodder ved siden af kirken i landsbyens centrum.
Hvis du ikke er ankommet inden kl. 13.00, bedes du give os besked hurtigst muligt på telefon 07 62 65 65 44 40.

Efter indlogering er der frokost på vandrerhjemmet, hvorefter vi mødes ca. kl. 15.30 for at præsentere turen. Du vil møde din instruktør, som vil forklare ugens program og de færdigheder, der er nødvendige for en velovervejet, ansvarlig og sikker praksis. Efter uddelingen af udstyret tager I af sted til skolebakken. Denne første session vil være dedikeret til opdagelsen af din sejlads.
I vender tilbage fra aktiviteten omkring kl. 19.00 efterfulgt af middag på vandrerhjemmet.

Fredag – 1 formiddagssession og 1 eftermiddagssession.
Denne dag er dedikeret til den store flyvning, som du vil foretage alene, guidet af vores instruktører under start og landing.
Kurset slutter fredag kl. 19.30 efter aktiviteten.

Mulighed for at overnatte en nat i sportsbyen uden UCPA-forplejning til rådighed. Restaurant på La Roque Esclapon (Information om priser på: lachens@ucpa.asso.fr).
Afgang med shuttlebus til Les Arcs Draguignan station lørdag morgen kl. 9.30. Planlæg venligst dit tog fra kl. 11.00.

Dag for dag program

Hver dag, fra tirsdag til torsdag, vil du have en formiddagssession og en eftermiddagssession.
Din læring foregår på skoleskråningen. Du starter nederst på skråningen, hvor du lærer at orientere din svæveflyver, at afvikle og installere din sele, at tage styringen, at bygge og flytte din vinge og at bremse. Du vil gå videre til midt på skråningen, hvor du lærer at respektere opblæsningsfaserne, kontrollere din acceleration og bremsning. Du vil foretage små flyvninger fra toppen af skråningen: Du vil følge en simpel flyveplan (korrektioner og mindre kursændringer, finale, landing). Al denne praksis vil blive afvekslet med teoretisk undervisning i klasseværelset.

For at kunne udøve paragliding anbefales det kraftigt at tegne en forsikring mod personskade og hjemtransport. Denne garanti er ikke inkluderet i alt inklusive pakken, så det er op til dig at kontrollere med dit forsikringsselskab, at du er godt dækket i tilfælde af en ulykke under fri flyvning, og bede ham om at give dig et certifikat.

Dette program gives kun som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring et par bjergstøvler og et par lette handsker.
Til skolebakken anbefaler vi bukser og langærmede T-shirts.
Medbring en vindjakke og en fleece til den lange flyvetur.

Der er desuden sengelinned og alt særligt sportsudstyr.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning fra mandag frokost til fredag frokost
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Bliv en del af din egen paragliding med dette ophold i Provence!