Ankomst og afrejse

Mandag –
Modtagelse og indkvartering om mandagen fra kl. 12 på centret, efterfulgt af en frokost i form af en kold buffet.
Kl.14.00 møder du dine instruktører og I gennemgår jeres erfaringer og oplevelser med paragliding. Efter uddelingen af udstyr, går aktiviteterne i gang.
Tilbage på centret, spisning kl.19.00.

Der er mulighed for at booke et dobbeltværelse mod et ekstra gebyr, det skal reserveres gennem sport village.

En lægeattest, der certificerer at der ikke er nogen medicinske hindringer for at dyrke paragliding er obligatorisk. Med hensyn til dens gyldighed, er den maksimalt et år fra udstedelsesdatoen.
Desuden må attesten ikke være udstedt mere end tre måneder før den første tilmeldingsdato til et ophold. Det er derfor klogt, for kunden, at beholde en kopi, til en eventuel senere tilmelding.

Fredag – Store flyvninger på steder defineret af dine instruktører.
Opholdet slutter fredag kl. 15:00 efter aktiviteten. Afgang med UCPA-bussen til Aix en Provence TGV stationen kl. 16. Ankomst kl. 18:30 på stationen.

Dag for dag program

Fra tirsdag til torsdag: dagstur. Efter en analyse af vejrforholdene vil jeres instruktører fastlægge ugens program og de steder, hvor i skal flyve (mulighed for at opdage steder som Lachens, Gourdon, Bargemon, Moustiers-Sainte-Marie, Aiguine, Saint-André-les-Alpes…). Afgang til jeres lange flyvninger.

For at dyrke paragliding er en “personskade og repatriering” forsikring stærkt anbefalet. Denne garanti er ikke inkluderet i den samlede pris for opholdet, så det er op til jer at tjekke med jeres forsikringsselskab, at i er dækket i tilfælde af en ulykke under fri flyvning og få dem til at give jer en attest. Dette programs forløb er kun vejledende. Det kan blive ændret eller justeret, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller gældende vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-lederne beføjede til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tilpas efter sæsonen: varmt tøj, regntøj, skiftetøj samt dit toiletsager.
Forudse et par højhælede sko til bjergtype, et par lette handsker.
Hvis du ønsker det, kan du komme med din egen sejldug.

Alt paraglidingudstyr er inkluderet (svævefly, hjelm, radio) samt sengelinned.

Forplejning

I centret med picnic frokost

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokale overførsler
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dage paragliding

Teknisk niveau

Opdag de smukkeste paragliding steder i Provence