Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed), udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 15.00, skal du for at lette din modtagelse (indkvartering hos venner, organisering af niveaugrupper, udlevering af udstyr…) informere sportsbyen så hurtigt som muligt og oplyse dit forventede ankomsttidspunkt.
Vores teams vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Opdagelse af off-piste skiløb, første sving, brug af sikkerhedsudstyr (D.V.A.) i Saint-Lary Soulan skiområdet. Nat i sportsbyen.

Tirsdag – I tager op i højderne for at nå de nordlige skråninger i Piau-Engaly-området, 25 minutter fra Saint-Lary.
Nat i sportsbyen.

Onsdag – Endnu en opdagelse af offpisteområderne i Peyragudes, 35 minutter fra Saint-Lary, derefter afgang sidst på dagen til Spanien (1 time til 1.30 i den ene retning).
Aften og nat i Baqueira.

Torsdag – Godt skiløb, offpiste og hvorfor ikke noget pudder i det største spanske feriested Baqueira Berets.

Fredag – Nyd din anden dag på Baqueira Berets Bonaigue-skisportsområdet og håb på frisk sne til at lave dine spor. Vend tilbage til Saint-Lary ved dagens slutning (1.30 til 2 timer tur/retur).

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler, stave og sikkerhedsudstyr til offpiste: lavinesøgere (af sikkerhedshensyn leveres batterier ikke, men kan købes på stedet), skovle, sonder, slæder.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
2 overnatninger i Baqueira-Béret, spansk atmosfære
Skikort fra søndag til lørdag til alle skisportssteder
skiudstyr
Rejser med minibus
Tilsyn af en kvalificeret instruktør fra mandag til fredag

Teknisk niveau

Et fantastisk skiprodukt til at opleve de smukkeste skisportssteder i Hautes Pyrénées.