Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Cape Town byder dig velkommen fra kl. 16.00.
Dette vil være en lejlighed til at sætte sig til rette og nyde villaens pool.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly mandag i løbet af dagen, med en flyvetur med overnatning og ankomst til centret tirsdag i løbet af dagen. Der er sørget for transfer mellem lufthavnen og centret i bil (ca. 30 minutter).
(Tidsplanerne kan ændres og vil blive bekræftet et par uger før din afrejse).

D8 – Tilbagevenden.
Dit ophold slutter 8 dage senere, den følgende uge, omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret tirsdag på vej til lufthavnen. Efter en flyvetur med overnatning ankommer du til Paris om onsdagen i løbet af dagen. (Tidsplanerne kan ændres, de vil blive bekræftet til dig et par uger før din afrejse).

Dag for dag program

Dag 2: Lion’s Head-vandring og besøg i de ikoniske områder.
Der er ikke noget bedre end at tage lidt højde for at observere Cape Town fra klippetoppen Lion’s Head. Efter en god times gåtur på vandrestierne kan du nyde en 360°-udsigt over Camp’s Bay, Taffelbjerget og Nelson Mandela Island. Efter et måltid på højderne går vi ned til Camps Bay-stranden, som er en af de smukkeste i regionen. Her er der god mulighed for at slappe af på stranden eller få en drink, inden du begiver dig ud for at udforske det farverige Bo Kaap og det californiske Waterfront.

D3: Stand-up paddle, surfing og vinmarker.
Fordyb dig i regionens nautiske kultur med en stand-up paddle-session på Boulder’s Beach (berømt for sine pingvinkolonier). Efter en lokal frokost i Kalk Bay-havnen kan du tage til Muizenberg-stranden og dens farverige hytter for at få en surfing-session for alle niveauer. Og da Cape-regionen også er kendt for at have de smukkeste vinmarker i Sydafrika, tager vi dig med til et besøg på en af de lokale vingårde.

Dag 4: Morgenvandring til Taffelbjerget.
Som en enorm mur i over 1000 m højde over havets overflade går Taffelbjerget ikke ubemærket hen i landskabet i regionen! Det betragtes som et af “naturens syv nye vidundere”. Svævebanen, som er en attraktion i sig selv, tager dig op til toppen for at få en storslået udsigt over byen. Derefter kommer du ned fra bjerget til fods på en vandretur på lidt over 2 timer.
Eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Du kan slappe af ved swimmingpoolen, udforske området i dit eget tempo eller endda tage en første paragliding-oplevelse!

Dag 5: Halvøen og Kap det gode håb.
I tager af sted på en dagstur til Kaphalvøen, dens naturreservat og det mytiske Kap det gode håb. Kystlinjen er fuld af vilde bugter og strande, bække, hvor bølgerne slår mod hinanden, og golde heder, hvor strudse og bavianer ofte kan spottes. På spidsen: Kap Det Gode Håb bliver konstant rystet af de modsatrettede strømme fra Atlanterhavet og Det Indiske Ocean. Her får du mulighed for at gå rundt til de forskellige symbolske steder på halvøen.

D6 & D7 : Big Five Safari.
Om morgenen kører vi til Karoo ørkenen, som ligger ca. 3 timer væk. Afskåret fra nettet og i eksotiske omgivelser ankommer du til Aquila Game Reserve, der er opkaldt efter den sorte ørnerace, der lever i området.
Efter frokost i hjertet af reservatet tager du af sted midt på eftermiddagen og indtil mørkets frembrud på din første 4×4-udflugt. På programmet: observation af reservatets mange fugle og pattedyr som f.eks. næsehorn, zebraer, løver, giraffer, elefanter og leoparder. Om aftenen er der middag og overnatning på reservatets hotel midt i vildmarken. Næste dag, ved daggry, tager I af sted på en 2,5 timers udflugt, når dyrene er mest aktive.
Efter en sidste morgenmad i vildmarken kører I tilbage til UCPA-centret i Cape Town.
Eftermiddagen er fri til at hvile og slappe af ved poolen. For de mere modige kan I udforske området i jeres eget tempo og f.eks. besøge Nelson Mandelas fængselsø eller tage på en paraglidingtur.

Dette program er kun vejledende. Det kan blive tilpasset for at udnytte de bedste vejrforhold hver dag. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer gode vandresko og en lille rygsæk til vandreturene. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Alt sportsudstyr (stand up paddle, paddle board, surfbræt, våddragt osv.) udlånes af UCPA.

Forplejning

Under dit ophold er du på fuld pension.
Morgenmaden indtages i villaen i form af en buffet. Frokosten er i form af en picnic eller på lokale restauranter. Aftensmaden indtages i villaen, hvor en kok tilbereder lokale retter direkte på stedet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i 6 nætter i den private villa + 1 nat på safari
Fuld pension med en lokal kok i villaen
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet
Ledsagelse af sportsinstruktører med et stort kendskab til regionen
Det nødvendige sportsudstyr til udøvelse af aktiviteterne
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale returflyvninger og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Et sceneskift i Sydafrika!