Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Datça byder dig velkommen søndag fra kl. 18.00. Dette vil være en lejlighed til at finde sig til rette, og hvorfor ikke slappe af ved hotellets pool eller strand inden mødet kl. 19.00.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly på søndag. Ankomst til Bodrum eller Dalam lufthavn, derefter transport til centret samme dag.

D8 – Hjemrejsen.
Dit ophold slutter den følgende søndag omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret i løbet af dagen med kurs mod Bodrum eller Dalaman lufthavn med hjemrejse til Paris samme dag.

Dag for dag program

Dag 2: Besøg i det antikke Knidos, det gamle Datça og vinsmagning.
Om morgenen kan du fordybe dig i den græske kultur i regionen med det antikke Knidos-område for enden af halvøen. I ledsages af en guide og besøger dette tempel, der er kendt for sin størrelse, sin gode bevaringstilstand og sin statue af gudinden Afrodite. Efter frokost på en lokal restaurant på stranden kører I tilbage til den gamle by Datça. Slentre i dit eget tempo gennem de smalle gader, gamle stenhuse og bougainvilleaer. Sidst på eftermiddagen kan I nyde en smagning af lokale vine på en vingård med udsigt over byen.

D3 : Katamaran og mountainbike
Om morgenen går du på vandet i Datça-bugten for at tage på en katamaran-session. Meltem (navnet på vinden i regionen) giver ideelle betingelser og giver dig mulighed for at opleve bugten fra havet. Efter frokost på hotellet er det tid til at udforske baglandet på cykel. På en sti midt i naturen tramper du mellem strand, skov, frugtplantage, langs kysten langs Ægæerhavet og Middelhavet. Der er landskabsskifte garanteret!

Dag 4 : Kormenkløften og windsurfing
Halvøens kyst byder på pragtfulde naturlandskaber. På kyststien langs klipperne kan du nyde den lokale vegetation (fyrretræer, eukalyptus, mandeltræer, …) og nyde udsigten til den nærliggende halvø Bodrum og dens bevarede landskaber. På denne vandretur kan du nå frem til en meget ubesøgt strand, hvor du kan holde en picnic ved havet, inden du når frem til hotellet.
Om eftermiddagen vil du igen drage fordel af de blæsende forhold i området til en windsurfing-session, en sport, der er kendt i regionen. Din instruktør vil give dig sine bedste råd, uanset om du er nybegynder eller ekspert.

D5 : Dykning og frit besøg i Datça
Om morgenen tager du af sted med båd til en nærliggende bugt i Middelhavet. Gennem et første dyk eller en udflugt til N1 vil du opdage relieffet, regionens undervandsfauna og -flora mellem muræner og flyvende skorpionfisk. Efter frokost kan du besøge byen Datça og dens livlige bymidte i dit eget tempo. Når du vender tilbage til hotellet om eftermiddagen, kan du nyde hotellets swimmingpool.

D6 : Klatring og stand-up-paddle
Om morgenen tager du til Datça-bjergene og klatrepladsen Hizirsah (ideel for begyndere). I ledsaget af din instruktør klatrer du i et naturligt miljø mellem de omkringliggende bakker og fyrreskove. Med lidt højde vil du opleve området på en unik måde.
Efter frokost på hotellet nyder du en overvåget padle-session mellem øerne i Datça-bugten.

D7 : Fri dag
Nyd denne dag i dit eget tempo.
Du kan f.eks. slappe af ved hotellets pool, leje en bil for at udforske de nærliggende halvøer, prøve windsurfing, klatring eller endda dykning (aktiviteter ikke inkluderet). Vores instruktører hjælper dig gerne med at planlægge din dag.

Dette program er kun vejledende og kan ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer gode vandresko og en lille rygsæk til vandreturene. Da solen er meget nærværende, anbefaler vi, at du tager en kasket/hat og solbriller med. Også en trøje til de blæsende aftener.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Alt materiale er til din rådighed.

Du er ansvarlig for dette materiale, og i tilfælde af beskadigelse af dette materiale skal du selv betale for reparationen.

Forplejning

Under dit ophold er du under fuld pension. Morgenmaden indtages på hotellet. Frokosten kan indtages på hotellet, som en picnic på øvelsespladsen eller på en lokal restaurant. Middagene serveres på hotellet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Fuld pension
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet
Sportscoaching
Sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Naturstemning i hjertet af Det Ægæiske Hav