Ankomst og afrejse

Modtagelse fredag på stedet i Essaouira fra kl. 16.00.

Velkomstmøde kl. 18.00.

Du rejser med UCPA:
Flyvetider vil blive kendt et par uger før afrejse.

Opholdet slutter fredag sidst på formiddagen.

Du rejser med UCPA: flyvetider vil blive kendt et par uger før afrejse.

Dag for dag program

Dag 2 : Opdagelse af Essaouira til fods og på kamel
Om morgenen tager du på opdagelse i Essaouira, den smukke havneby på Atlanterhavskysten. I ledsaget af en fransktalende instruktør vil du opleve den uundgåelige Medina og dens volde, charmen ved de symbolske blå både og de souker med frisk fisk og kunstgallerier, der strutter i gaderne. Du får mulighed for at spise frokost på en marokkansk restaurant og opleve nogle lokale specialiteter som tajines og sardinkugler.
Om eftermiddagen er en tur på kamel en god undskyldning for at fortsætte med at udforske Essaouira-regionen. Du vil gå mellem klitterne, hvor den sorte sultans gamle hus var gemt.
Om aftenen venter instruktørteamet på dig til en velkomstdrink og middag på hotellet.

D3 : Dag i Sidi Kaouki
Om morgenen, efter et besøg i berberlandsbyen Cap Sim, kører vi mod de vilde landskaber og klitterne i Sidi Kaouki-regionen. I vil vandre til den mytiske strand Sidi Kaouki og dens fantastiske udsigt mellem ørken og hav. På stedet vil der være mulighed for at besøge berberlandsbyen og opleve dens historie i dit eget tempo. Og til frokost kan du tage på en lokal restaurant med udsigt over havet og nyde taginer eller grillet fisk (afhængigt af tilgængelighed). Tilbagevenden til hotellet er planlagt om eftermiddagen.
Om aftenen venter der dig en aften i Medinaen i Essaouira.

D-4 : Dag i Marrakech
Denne morgen tager du tidligt af sted for at nå Marrakech, den gamle kejserby i det vestlige Marokko. I ledsaget af din instruktør vil du bruge dagen på at udforske denne juvel af marokkansk kultur. På programmet er den symbolske Jemaa el-Fna-plads, Bahia-paladset og ikke mindst den pragtfulde Majorelle-have og dens ikoniske blå facader. Du vil benytte dig af muligheden for at spise frokost på en lille typisk restaurant, der er fundet af de lokale observatører, og som ligger langt fra turiststrømmen.
Tilbagevenden til centrum er planlagt sidst på dagen. Derefter er det tid til en traditionel middag hos en lokal, med marokkansk suppe, aubergine zaalouk, … en rigtig godbid!

Dag 5 : Fri dag
Du tilrettelægger denne dag i dit eget tempo og i autonomi. Vores instruktører vil kunne give dig deres anbefaling af deres favoritsteder. Og du vil kunne nyde hotellet, udforske området, ride, leje en quadcykel, slappe af i Medinaens hammam osv.

D6 : Souk Larbaa d’Ida Ougourd & Yoga
Som hver onsdag morgen finder souk sted i Ida Ougourd. Ud over den bemærkelsesværdige æselparkering er souken kendetegnet ved sin kollektive efterligning og sin inddeling i kvarterer efter de varer, der søges efter (krydderier, lertøj osv.). Byens sprudlende liv er vigtigt på denne markedsdag, da det er en lejlighed for alle til at mødes, tage imod nyheder, håndtere kommercielle anliggender, afslutte salget af en grund eller arrangere et bryllup. Efter en marokkansk te i hjertet af souken og eventuelle indkøb venter der et hyggeligt øjeblik omkring en tagine hos en lokal.
Hjemkomsten til hotellet er planlagt til midt på eftermiddagen, hvor en yogasession venter på dig. Dette vil være en mulighed for at slappe af og gøre dig selv godt inden en aften med musik.

Dag 7: Surfing og fritid
Ud over sin kultur og arv er Essaouira også kendt for sine bølgespots og fremragende vandsportsforhold. Om morgenen (eller om eftermiddagen afhængigt af tidevandet) skal vi have en 2 timers surfing-session i bølgerne i bugten.
Ved middagstid er der planlagt en restaurant i hjertet af Medinaen. Den frie eftermiddag vil give dig mulighed for at afslutte ferien på en blid måde, ved at tage et solbad eller ved at slentre rundt i de farvede souks gyder.
Den sidste aften vil være en god mulighed for at nyde Medinaens natteliv sammen med hele gruppen og instruktørerne.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold.
I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du på vandreture medbringer sportssko som f.eks. tennissko, en lille rygsæk og en vandflaske, hvis du har en (ellers er en plastikflaske med mineralvand nok).

For din komfort
En lille førstehjælpskasse til eventuelle skader, personlig medicin og rejsemedicin, myggespray.

Pas på solen!
Medbring mindst en langærmet T-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukning), beskyttende creme til ansigt og læber. En trøje og en vindjakke, og ikke at forglemme badetøjet.

Glem ikke noget, for du finder måske ikke det, du har brug for på stedet.

Alt sportsudstyr er udlånt af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Fuld pension
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet
Sportscoaching
Sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA :
Internationale returflyvninger
Transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

En fordybelse i den marokkanske atmosfære og kultur.