Ankomst og afrejse

Dag 1: Ankomst.

UCPA Bali byder dig velkommen fra kl. 11.00.
Første dag afslappet, med installation på værelserne, solbadning ved poolen osv…

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly aftenen før med natflyvning. Fra Bali lufthavn, transfer med airconditioneret køretøj (3 eller 4 timer afhængigt af trafikken) til centrum, hvor I vil opleve rismarkerne og bjergene på vejene. Tidsplanerne kan ændres og vil blive meddelt dig i detaljer et par dage før afrejse.

D8: Hjemrejsen.

Dit ophold slutter den følgende uge kl. 14.00.
Du kan derfor benytte denne frie formiddag til at udforske omgivelserne en sidste gang eller tage et sidste solbad ved poolen.

Rejser du med UCPA?
> Transfer fra stedet til lufthavnen i et køretøj med aircondition (3-4 timer) tidligt på eftermiddagen. Der er planlagt en flyvning med overnatning sidst på dagen på D8, med ankomst til Paris den følgende dag. Tidsplanen kan ændres og vil blive meddelt dig i detaljer et par dage før din afrejse.

Dag for dag program

Dag 2: Trekking i junglen.
Om morgenen tager vi til junglen i Sekumpul, som ligger 2 timer væk, for at vandre en fantastisk 1½ times vandretur, inden vi når frem til øens største vandfald. Dette er den perfekte mulighed for at spise frokost og tage en dukkert i denne naturlige pool og usædvanlige omgivelser. Tilbagevenden til hotellet sker sidst på dagen.

Dag 3: Rafting i floder og risterrasser.
Lad os tage ud på en dag med sensationer! Denne morgen tager du af sted på en 3 timers tur i en varevogn til Ayung-floden i Ubud. Der venter jer en unik raftingtur i idylliske omgivelser, hvor jeres guide vil forklare jer om de omkringliggende malerier og vandfald, der strutter langs floden. Derefter kører du til de autentiske Jatiluwih-rismarker, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

D4 : Kajaksejlads og tempelbesøg.
Hvad med at udforske havbunden i Pemuteran-bugten? Tilbring formiddagen på vandet i gennemsigtige kajakker for at udforske bugtens havbund og Bioroks undervandsstatuer.
Om eftermiddagen kan du tage på Namaste! Tag til de hinduistiske templer Pura Pulaki, Pura Melanting og Pura Batu Kursi for at besøge dem i traditionel klædedragt.

Dag 5: Retning Java.
Fri formiddag. Du kan slappe af på hotellet eller tage til Bali Barat Park for at opleve den lokale fauna og flora (valgfri aktivitet).
Om eftermiddagen forlader du Bali og tager til naboøen Java, hvor du slutter dig til dit gæstehus for aftenen, inden du tager fat på den næste dag.

D6 : Bestigning af Kwah Ijen.
Du tager af sted midt om natten for at bestige vulkanen Kwah Ijen på Java, der er berømt for sit storslåede krater og udsigten over omgivelserne, men også for sine blå flammer og svovlbærernes arbejde. Det er her, i disse atypiske omgivelser, at du vil kunne beundre solopgangen, inden du vender tilbage til den javanske jungle og dens vandfald.
Hjemkomsten til hotellet på Bali er omkring kl. 13.00. Eftermiddagen vil være fri til at hvile.

D7 : Snorkling i Menjangan.
På denne sidste aktivitetsdag tager du af sted til Menjangan Island, en paradisø, der er kendt for sit Ganesh-tempel, sit turkisblå vand og sit tætte undervandsliv. Ved hvert stop kan du benytte dig af muligheden for at beundre havbunden i to snorkelsessioner. Du vender tilbage til hotellet og dets swimmingpool midt på eftermiddagen.

Dette program er vejledende og kan ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedsmæssige krav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt.

Påkrævet udstyr

Vi anbefaler, at du medbringer en sportstaske eller en lille rygsæk til at bære og opbevare dine personlige ejendele på strandene, sko til at gå på strandene (sportssko, sandaler, klipklappere), dit strandudstyr og en vandflaske, hvis du har en.

Pas på solen: tag mindst en langærmet t-shirt, en hat eller kasket og solbriller (med lukkeanordninger) med.
> For at respektere de økologiske tiltag, der udføres i området, anbefaler vi brug af solcreme, der respekterer undervandsfaunaen og -floraen.

Til din komfort: et lille apotek med lidt personlig medicin og rejsemedicin, en trøje og en vindjakke til nogle kølige aftener.

Alt sportsudstyr er udlånt af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering: 7 nætter på Mimpi Nyata Hotel (eller Rhipidura Bungalow)
Fuld pension
Programlagte aktiviteter: 1 dag vandretur, 1 dag rafting, 1 halv dag kajaksejlads, tempelbesøg, vulkanbestigning, 2 snorkelture
Ledsagelse og nødvendigt sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Balinesisk fordybelse på “Gudernes ø