Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit Grande Plagne-skipas, der er gyldigt fra den første dag af dit ophold.
Vores teams giver dig praktisk og praktisk alle de oplysninger, du har brug for for at få en god start på din skiferie: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pister.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Mandag til fredag, ca. 23 timers vejledning i form af hele dage med et koldt måltid på pisterne (men mulighed for at vende tilbage til sportsbyen afhængigt af forholdene og gruppens motivation). Afgang til skiløjperne mellem 8.45 og 9.00 om morgenen, afslutning af kurset omkring kl. 16.00.

Mandag – Kontrol af deltagernes niveau på pisten og på pisterne. Teknisk genopfriskningskursus. Sikkerhedsuddannelse: første tilgang til sikkerhedsudstyr og dets anvendelse.

Tirsdag – Piste og offpiste. Teknisk forbedring. Begreber om grupperejser uden for pisten. Søg efter D.V.A.

Onsdag – Om eftermiddagen tager du af sted med din instruktør på en halv dags offpistekørsel for at komme i form til de næste to hele dage med offpistekørsel.

Torsdag og fredag – Mere omfattende ruter afhængigt af gruppens tekniske niveau og de aktuelle forhold. Forbedring og teknisk tilpasning til de forskellige terræner (skiløb i skoven, stejlere skråninger,…) og opdagelse af bjergmiljøet (sneens forvandling, valg af ruter og retninger,…).

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave. Sikkerhedsudstyr (taske, D.V.A., skovl, sonde).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Grande Plagne-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Udstyr til offpiste-skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
9 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Lav dine første spor i pudder på offpisteområdet i La Plagne!