Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udlevering af udstyr og dit skipas.
Vores teams giver dig praktisk og praktisk alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.
Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om dit ophold og ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme uden for disse tidspunkter, bedes du kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til din indkvartering.
Der vil blive serveret middagsmad indtil kl. 20.00.

Efter en sidste morgen uden tilsyn slutter opholdet senest kl. 14.00.
Du skal have afleveret dit udstyr, afleveret dit skipas og forladt dit værelse inden da (tak for den lille hjælp, du fik).

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Mandag til fredag, ca. 23 timers tilsyn, i form af hele dage, med et koldt måltid på pisterne (men mulighed for at vende tilbage til sportsbyen afhængigt af forholdene og gruppens motivation). Afgang til skiløjperne mellem 8.45 og 9.00 om morgenen, afslutning af kurset omkring kl. 16.00.

Mandag – Kontrol af deltagernes niveau på pisten og på pisterne. Teknisk genopfriskningskursus. Sikkerhedsuddannelse: første tilgang til sikkerhedsudstyr og dets anvendelse.

Tirsdag – Piste og offpiste. Teknisk forbedring. Begreber om grupperejser uden for pisten. Søg efter D.V.A.

Onsdag – Kort halvdagsudflugt på en nærliggende off-piste.

Torsdag og fredag – Mere omfattende udflugter afhængigt af gruppens tekniske niveau og forholdene på det pågældende tidspunkt. Forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (skiløb i skoven, stejlere skråninger osv.) og opdagelse af bjergmiljøet (sneens forvandling, valg af ruter og retninger osv.).

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler, stave, lavinesøger, spade, sonde, rygsæk.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
La Plagne-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Skiudstyr til offpiste (ski, rygsæk, lavinesøger, skovl, sonde)
8 til 9 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Begynd at stå på offpiste-ski i et af de smukkeste skisportssteder i Alperne!