Ankomst og afrejse

Reception i Maison de l’Aventure 26240 La Chapelle en Vercors søndag fra kl. 16.30 til 18.00.
Præsentation af opholdet.
Mulighed for transport fra Valence TGV-station (søndag kl. 16.00).
Oplysninger og reservationer på e-mail infos@maison-aventure.com eller på telefon 04 75 48 22 38.

Gratis aktiviteter. Mulighed for swimmingpool i juli og august, lille landsbymarked, besøg på gårde (Bleu du Vercors koost og gedeost).
Frokost på Maison de l’Aventure, afslutning af kurset kl. 13.30.

Dag for dag program

Dag 2: præsentation og udlevering af udstyr og dagstur til Favot-grotten. Denne horisontale grotte giver dig mulighed for at blive fortrolig med den underjordiske udvikling og belysningsudstyret.

Dag 3: efter at have krydset en underjordisk sø i kano vil vi bevæge os rundt i en stor klassiker: Gournier-grotten, hvor vi når frem til den underjordiske flod efter at have krydset nogle smukke konkretionsrum. En lille afstikker på vejen tilbage giver os mulighed for at se det prestigefyldte sted Choranche og dets tufstensvandfald.

D4 – En første kløft. Furon giver dig mulighed for at opleve “canyoning”-atmosfæren ved hjælp af rebfremskridtsteknikker, du vil komme ned ad floden. En ramme med smalle kløfter, friske vandfald og klare pools.

D5 – Vertikale eventyr, enestående panoramaer, Roches Rousses-klipperne byder dig velkommen til en dag med via-corda mellem Saint-Martin og Saint-Julien-en-Vercors. Hjemturen foregår på en vandresti med en fantastisk udsigt over Vercors.

Dag 6 – En fantastisk måde at afslutte en dag med canyoning på det prestigefyldte sted Les Ecouges på: nedfiring fra vandfald, svømning, spring, naturlige rutsjebaner; opkvikkende og forfriskende: hvilken fornøjelse!

Fordelen
Din kvalificerede instruktør, med en minibus til at køre dig til stederne, vil være sammen med dig alle ugens dage. Alt efter vejrforholdene kan dette program let tilpasses.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt personligt udstyr
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(e), åndbar undertrøje (f.eks. Odlo, Capilene, Carline), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke, shorts, strømpebukser eller varmt undertøj som f.eks. lycra, svømmedragt, joggingbukser, skisokker (varme), kondisko eller lette vandrestøvler, der kan gå i vandet, vandflaske eller plastikflaske, toiletartikler og en lille førstehjælpskasse, lommepenge, lille rygsæk.

SÆRLIG COVID-19.
Hver deltager skal medbringe
en sovepose med en temperatur på mindst 15° C
Et pudebetræk
Et par lette sandaler, f.eks. Crocs
En maske, et tilstrækkeligt antal masker (mindst 2 pr. dag). Det er obligatorisk at bære maske under transport, på visse overnatningssteder, på steder med stor trafik osv,
Sæbe og hydroalkoholisk gel,
små affaldssække (5 liter)
Og for at kunne tage kolde måltider på en miljøvenlig måde, bedes du medbringe let bestik samt en beholder af typen “Tupperware” på 0,7 eller 1 liter.
Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr til alle aktiviteter og støvler til huleforskning.

Forplejning

Fuld pension på Maison de l’aventure: picnic frokost og varmt måltid om aftenen.
Alt er inkluderet, og måltiderne tilberedes udelukkende på stedet i Maison de l’aventure. Vi tilbereder måltiderne og serverer dem, men vi beder dig om at hjælpe med at dække og rydde bordet.

I tilfælde af særlige diætkrav bedes du informere os pr. e-mail info@maison-aventure.com

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Under jorden, i vandfaldene eller på klipperne, kom og nyd spændingen!