Ankomst og afrejse

D1: Krydstogtet starter fredag i Marina du Marin i Martinique (syd for øen). Ankomsttidspunktet for UCPA-flyet er afgørende for starten på kurset, som regel sidst på eftermiddagen (oplysninger fra UCPA Croisière).
Instruktøren vil være til stede for at byde dig velkommen.
Opfølgning af sikkerhedsbriefingen.
Tilberedning af menuerne, proviant.
Afgang fra båden.

D8 : Krydstogtet slutter fredag tidligt om eftermiddagen i Marina du Marin. Besætningen gør båden ren, inden skibet forlader den.
Hjemrejse med overnatning i flyet

D9 – Ankomst til Paris omkring kl. 7.00 om morgenen

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold, kan du opleve Martiniques østkyst takket være vores sportsby i Le Vauclin eller øgruppen Les Saintes i Guadeloupe (Village sportif UCPA des Saintes). UCPA sørger for transfer og flyrejser med flere destinationer og tager sig af alt! Kontakt 3260 eller henvend dig til bureauet.

Dag for dag program

D2 til D7 : Efter forberedelserne til afrejsen tager vi af sted for at opleve Martinique og dens kyst i ly for dønningerne.
Vi sejler mellem havnen Le Marin, diamantklippen, Anses d’Arlet, Anse Dufour og de sorte sandstrande i det nordlige Caribien uden at glemme at passere forbi Saint-Pierre, Antillernes tidligere hovedstad, der i det 19. århundrede fik tilnavnet “det lille Paris”.

Afhængigt af vejret gør vi et stop på den nordlige del af naboøen Saint Lucia og på den berømte Rodney Bay.

At sejle i Caribien er at smage på andre sejladsbetingelser end dem, vi kender fra vores europæiske kyster: ud over sublime havlandskaber med turkisblåt vand har vi mulighed for at nyde et komplet sceneskift takket være det lokale køkken (grillet fisk og parfumerede drikkevarer…) og de strande eller bugter, der er utilgængelige fra land…

Mellem havne og velvalgte ankerpladser er der også afslapningsøjeblikke, som afbrydes af vandreture, udflugter eller besøg under mellemlandinger. Vi har masser af tid til at opleve den lokale kultur og fordybe os i den endemiske tropiske vegetation. På havet har vi ofte mulighed for at observere eksotiske fisk: rokker, kirurgiske fisk og måske endda skildpadder og delfiner …

Ud over at leve et smukt menneskeligt og venligt eventyr er målet med dette krydstogt også at gøre fremskridt i dit eget tempo i praksis af sejlads på en sejlbåd og at udvikle dine færdigheder i alle nøglepositioner. Fra roret til justering af storsejlet, fra styring af navigationen (kartografi) til en god forvaltning af forsyningerne, vil du få mulighed for at tage ansvar.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold.
I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde poser, som er nemmere at opbevare om bord. Medbring en let sovepose og et lagen, en pude (valgfrit), en let regnjakke, skridsikre sko, en lommelygte (eller pandelampe), en vandflaske, sejlerhandsker, skiftetøj, en kasket eller hat, let tøj til beskyttelse mod solen og dit personlige apotek med smertestillende, smertestillende og antiinflammatoriske midler.
Medbring også havsæbe til vask, og glem ikke at medbringe badetøj. Medbring finner, maske og snorkel, hvis du har dem. Et gyldigt pas er påkrævet for EU-borgere.

Båden og dens navigationsudstyr.
Du sejler om bord på en effektiv, sødygtig, komfortabel og nyere 11-15 meter lang enskibsbåd med hjælpemotor. Båden er udstyret med tre dobbeltkahytter, som du deler med de andre deltagere, en komfortabel salon med køkken, køleskab og kortbord. Den har et rummeligt cockpit og en jolle til at gå i land.

Forplejning

Mad til sejlugen leveres i begyndelsen af kurset. Måltiderne indtages om bord på båden. Du skal regne med 20 euro pr. dag og pr. person til kassen om bord (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder).

Inkluderet med rejsen

Tilrådighedsstillelse af båden
Tilsyn med sejladsen og træning i overensstemmelse med dit niveau
Indkvartering om bord på bådene
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Nyd et uforglemmeligt krydstogt i læ af Martinique!