Ankomst og afrejse

Modtagelse og fordeling af boliger fra kl. 8.
Oxygen gåtur kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i et lille orienteringsløb kl. 15.
Åbningsmøde for opholdet kl. 18 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har valgt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du møde op på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du regner med at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få portkoden, en kuvert vil vente på dig ved receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – Morgen, åben kajak (kajak er rigid men åben) for at opdage det grundlæggende i padlingen. Du starter din session på Pontillas søen efterfulgt af 500 m klasse II flod, for at lære flodens “grundbegreber” bedst muligt: “stop, genoptagelse og tilbage” er på programmet.
Om eftermiddagen, samme afgang som om morgenen, men denne gang med flodens bedste glidningsmiddel: den lukkede kajak og dens smukke skørt, pas på med hældningen!

Tirsdag – Morgen, Airboat (oppustelig kajak) der vil tillade dig at kaste dig fra Monêtier-les-Bains til Villeneuve med den berømte passage af Guibertes, 800 meter klasse III.
Om eftermiddagen, rafting med boarding i Villeneuve (5 per båd) for en af de mest sportslige ruter i dalen, den nedre Guisane, klasse II til IV. Med de mytiske passager af entry rapids, Wallet og Mount Léry.

Onsdag – Formiddag hvile og hygge ved poolen eller valgfri aktivitet (mod ekstra betaling, afhængigt af tilgængelighed).
Om eftermiddagen, kajak på Guisane, på en klasse II rute, hvor du vil få mulighed for at surfe i en tilbagekaldelse.

Torsdag – Heldagskajak med sejlads fokuseret på sikkerhed i Briançons slalombassin, derefter retning Durance. Picnic og sejlads på Durance op til Prelles dæmningen.

Fredag – Morgen, Airboat fra Villeneuve til Pont Carle, klasse II / III rute for at opdage flodens hemmeligheder på nærmeste hold, herunder blandt andet Luc Alphand’s, drop på 1m50.
Om eftermiddagen, går det igen for samme klasse II og III rute, denne gang i en canoraft (2 personer per fartøj), på knæ og med en enkel padle.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan blive modificeret eller justeret, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller de aktuelle vejrbetingelser. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-koordinatorerne, der er berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og personligt udstyr der skal medbringes:
Vandre sko, hvis du ejer nogle, badedragt, sko, der sidder godt fast på fødderne, og et par, der ikke er bange for vand af typen “sneakers”.
Sommerhat, solbriller, en sweater eller fleece, en regnkappe eller k-way, et let par bukser eller joggingtøj, 1 vandflaske eller plastikflaske, solcreme, personlig medicin, sneakers eller tennissko, dagsrygsæk.

Førstehjælpskasse:
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig plejepakke.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du har specielle problemer (allergier, osv.).
– Noget til at forhindre og behandle vabler.
– Noget til at rense små sår: fugtede kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Søg råd hos din læge og dit apotek.

Alt teknisk udstyr kan lånes.

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
9 sessioner med flodsport

Teknisk niveau

Opdag sportssejlads på floden