Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra klokken 8:30.
Morgenmad (8:30 til 10), indkvartering, levering af udstyr og dit skipas gyldigt fra den første dag på kurset.

For den første dag, øv efter eget valg på egen hånd, vores teams giver dig alle de oplysninger du har brug for at starte dit sneophold korrekt: sikkerhedsråd, vejrinformation, sneforhold, piste informationer.

Rådet fra det sportive landsby: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag, og begynde at glide.

Om aftenen, i Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om UCPA, livet i den sportslige landsby, de planlagte sessioner der starter næste dag: sammensætning af grupper, aftale tidspunkter, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte den sportige landsby (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørkoden. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instrukser for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Afslutning af kurset fredag omkring kl. 18.

Fredag aftenmåltidet er ikke inkluderet. Mulighed for at reservere det (mod ekstra betaling) den første dag på kurset.

Hvis du ønsker at forlænge med en nat efter kurset
– Normalt er der ingen plads på sportslandsbyen. Dette skal bekræftes ugen før via mail: argentiere@ucpa.asso.fr
– Liste over hytter på Chamonixs hjemmeside.

Dag for dag program

Mandag – Skiløb i Chamonix-dalen. Kontrol af deltagernes niveau på piste og piste kanter. Gruppen opmærksomhedsrettes på grundreglerne for off-piste-løb, sikkerhedsuddannelse, briefing om D.V.A. søgning. Off-piste kørsel afhængig af instruktørens ekspertise. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og øget opmærksomhed på off-piste bevægelsesproblemer for gradvist at strukturere gruppen for øget sikkerhed og bedst mulig skikomfort i løbet af ugen. Sidst på eftermiddagen, afgang med minibus til Italien. Overnatning i hytte eller hotel nær Courmayeur.

Tirsdag – Skiløb i Courmayeur, på den italienske side af Mont-Blanc. En meget populær skisportssted for freeride-skiløbere. Hvis forholdene er bedre i Chamonix, er der mulighed for at blive en ekstra dag. Overnatning i hytte eller hotel nær Courmayeur, god italiensk atmosfære garanteret.

Onsdag – Flere muligheder: Courmayeur, La Thuile, Pila, Cervinia. Sidst på dagen, afgang til Greissoney, ved østenden af Val d’Aosta og ved foden af Mount Rose. Overnatning i hytte eller hotel i Greissoney.

Torsdag og fredag – Skiløb i “Monterosa ski” området. Italiensk freeride eldorado, området består af flere områder: Greissoney, Alagna, Champoluc. Overnatning i hytte eller hotel i Greissoney.

Retur til Argentière sidst på fredag eftermiddag.

Forløbet af dette program er angivet som vejledende. Det kan ændres eller tilpasses, afhængig af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPA ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau, og deltagernes form.

Tjek det krævede niveau for kurset nøje. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Information om overnatningssteder uden for sportsbyen, indkvartering, komfort og restaurering er vejledende, de er ikke kontraktlige.

Påkrævet udstyr

Gourde (eller plastflaske) eller termokande, personligt apotek. Freeride-type rygsæk (20 til 30l) til transport af skovl, sonde, dagens sager og picnic.
En freeride-type hjelm anbefales.
Hue eller pandebånd, solbriller og kvalitetsmaske, tyndt åndbart undertøj, fleece- eller dunfrakke til udendørs brug, varme og vandtætte skijakker og -bukser, varme tights eller underbukser, 2 eller 3 par strømper, handsker, vandtætte ønsker.
Solcreme af total solblokering type og læbeskærm.

Husk at beskytte dig selv lige så meget mod kulde som mod sol.

Freeride ski, støvler, stave, sikkerhedsudstyr: lavinesøger, skovl, sonde.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af instruktøren.

Forplejning

Alt er inkluderet undtagen drikkevarer og frokost i Italien.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider (undtagen frokost uden for Chamonix-dalen)
Tilsyn
Det tekniske udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten (se listen over personligt udstyr og udstyr udlånt af UCPA) fra mødetidspunktet på den første dag på stedet til det planlagte afgangstidspunkt på den sidste dag

Teknisk niveau

Le Val d’Aoste, et ideelt legeplads for elskere af off-piste og opdagelse!