Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om formiddagen har du adgang til en sikker opbevaringsplads til din bagage), udstyr og dit ski-pass gjort klar til brug fra den første dag af kurset.

Øv efter eget ønske, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedsmæssige råd, vejrinformation, sneforhold, pisteinformation.
En anbefaling fra sportslandsbyen: vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få fuldt udbytte af din første feriedag, og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for i forhold til de organiserede træningssessioner, der starter næste dag: gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du gerne vil indkvarteres sammen med dine venner, så send en forespørgsel pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har valgt ‘anankomst dagen før’-muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du tage kontakt til sportslandsbyen (pr. e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil herefter finde en kuvert med dit navn og instruktioner til, hvordan du finder dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigørelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 seancer fra tirsdag til fredag.

Typisk dag – 1 seance om morgenen + 1 anden om eftermiddagen eller 1 heldagstur.

Tirsdag – Les Arcs
Tjek af deltagernes niveau på piste og kant af piste. Sikkerhedsuddannelse: 1. tilgang til D.V.A søgning. Derefter gennemførelse af ruter af moderat omfang. Der lægges vægt på teknisk tilpasning til terrænet og opmærksomhed på problemer med off-piste bevægelser for at strukturere gruppen.

Onsdag til fredag
Du fortsætter med de smukkeste rides på hele Les Arcs området, med et utroligt udvalg af off-piste. Afhængig af sneforholdene og din gruppes samhørighed, kan det være du begiver dig ud på de mytiske skråninger i området … fantastiske løb, i varierede og bevarede rum.”

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode skihandsker eller vinterhandsker, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 tube med solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at medbringe en lås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand), og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Ski + støvler og stave + taske med sikkerhedsudstyr (skovl, sonde, D.V.A.).

Hjelm ikke inkluderet, mulighed for at leje.

Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Udstyr til offpiste skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 9 personer
23 timer med instruktør, 8 sessioner

Teknisk niveau

Forbedr din off-piste skiløb på så mange ruter som muligt i 6 dage!