Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (i løbet af formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), levering af udstyr og dit skipas gældende fra den første dag i kurset. Selvstyret skiløb på skisportsstedet i Mont Blanc-dalen.

Sportslandsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få det meste ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, der er nødvendige for de planlagte sessioner, der begynder den følgende dag: Gruppeinddeling, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du tage kontakt med sportslandsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig indgangskoden. Du vil deretter finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr afleveres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være ryddet senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Fra tirsdag til fredag, omkring 23 timers vejledning, i form af hele dage, med koldt måltid på pisterne, skiafgang mellem 8h45 og 9h, kursets afslutning omkring kl. 16.

Tirsdag – Kontrol af deltagerne niveau på piste og piste kanter. Teknisk opdatering. Træning i brugen af sikkerhedsudstyr.

Onsdag – Piste og off-piste i nærheden. Teknisk forfinelse. Begreber om bevægelse i grupper off-piste. D.V.A. søgning.

Torsdag og fredag – Udførelse af mere omfattende ruter i henhold til gruppens tekniske niveau og aktuelle forhold. Forfinelse og teknisk tilpasning til forskellige terræner (ski i skoven, stejlere hældning,…) og opdagelse af bjergmiljøet (sne transformation, valg af ruter og orienteringer).

Programmets forløb er angivet som en indikation.
Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse det, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPA’s vejledningsansvarlige berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagerne tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Individuelt udstyr er ikke forsynet, så glem ikke 1 drikkeflaske (eller plastflaske) eller termokande, personlig medicin, lommekniv, kasket eller tørklæde, hue og pandebånd, solbriller og/eller kvalitetsmaske, åndbart undertøj, t-shirt(s), sweatshirt, fleecejakke eller tyk sweater, vandtæt jakke som goretex, goretex-type bukser, leggings eller joggingbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter.

Solcreme med høj faktor og læbepomade.
Skiudstyr skal være praktisk, komfortabelt, vandtæt, termisk, let. Tænk på at beskytte dig selv så meget mod kulde som sol.

Forudse en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske og en lille rygsæk for at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget håndklæder (lagner er leveret af UCPA).

Ski: Partnerskab på dette program med Rossignol (topklasse, meget alsidige ski til både på og uden for pisten).
Stokke, støvler og sikkerhedsudstyr: lavinesøger, skovle, sonder.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr, det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget (ikke inkl. skisessioner)
Udstyr til offpiste-skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 9 personer
23 timer i 4 dage med instruktør

Teknisk niveau

Chamonix, den mytiske station, afslører sine smukkeste off-piste områder i 6 dage!