Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), udlevering af udstyr og dit ski-pass gyldigt fra den første dag i træningen.

For den første dag, øv efter egen bekvemmelighed i selvstændighed, vores teams giver dig alle oplysninger for at starte dit ophold i sneen godt: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, piste information.

Sportsbyens råd: Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen, under Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA teamet dig al information om UCPA, livet i sportsbyen, de superviserede sessioner, som begynder dagen efter: gruppedannelse, mødetider, ugehøjdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før”-muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn, skal udstyr afleveres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være frigivet senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Tirsdag til fredag, omkring 23 timers vejledning, i form af fulde dage, frokostpauser i form af picnic udendørs eller i dedikerede “medbragt madpakke”-lokaler inden for skidområderne, afgang til ski omkring kl. 9, slutningen af kurset omkring kl. 15:45.

Tirsdag – Tour-området
Tjek af deltagernes niveau på pisterne og ved pisterne. Sensibilisering af gruppen til de grundlæggende regler for off-piste kørsel, sikkerhedsuddannelse, briefing om D.V.A. søgning. Off-piste kørsel efter instruktørens ekspertise. Fokus er på teknisk tilpasning til terrænet og på at skabe opmærksomhed omkring de problemer, der kan opstå ved at bevæge sig off-piste, for gradvist at strukturere gruppen for større sikkerhed og den bedste skioplevelse i løbet af ugen.

Onsdag – Grands Montets-området, Tour / Balme-området, Brévent eller Flégère
Deling af viden om at læse sne og terræn, valg af ruter, og fortsat uddannelse i lavinesøgning. Gennemførelse af tæt ved liggende off-piste og gradvist mere omfattende med skiftende tekniske sessioner: individuel forbedring, hastighed, ski i skov, stejle skråninger, hop.

Torsdag og fredag – Grands Montets-området, Tour-området, Brévent / Flégère eller Plan de l’Aiguille-området (hvis gruppens niveau eller sneforholdene tillader det)
Gennemførelse af større ruter baseret på gruppens tekniske niveau og de aktuelle forhold. Perfectionering og teknisk tilpasning til forskellige terræner (ski i skov, stejlere skråninger) og opdagelse af bjergområder (valg baseret på transformation af sne, skråningers orientering).

Udførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller justeret efter tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde, er kun ledere fra UCPA-kursusledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau, og efter deltagernes form.

Tjek det nødvendige niveau for workshoppen. Hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil vi ikke altid kunne tilbyde dig et andet program. Afhængig af de tilgængelige pladser åbner vi (undtagen i sjældne tilfælde) for to grupper for at kunne tilpasse os eventuelle forskelle i niveauer.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 sweaters eller fleece trøjer
1 par varme tights
1 godt par skihandsker eller luffer
1 skihue
1 par solbriller der filtrerer UV-stråler
1 skimaske
1 høj solcreme, 1 stift til læberne

Husk at beskytte dig selv mod både stor kulde og varme.

En hjelm anbefales (ikke tilgængelig gennem UCPA).

Medbring en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller en flaske vand, eller en termo).

Til off-piste kurser skal du medbringe en taske på 20 til 30 liter til at bære skovl, sonde, ski eller snowboard.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Forbered en hængelås til at låse dit skab og en anden for at sikre dit udstyr.

Freeride ski, støvler, stave, sikkerhedsudstyr: lavinesøger, skovl, sonde.
Af sikkerhedshensyn medfølger der ikke batterier, du skal selv sætte nye batterier i din lavinesender – de fås på stedet.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af instruktøren.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra tirsdag til fredag er frokosterne i form af picnic.
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, skal du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra mandag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion i Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Sæt kursen mod oplevelser med 6 dage off-piste i Argentière-dalen i Chamonix